Álljon meg a menet: élő szoborrá változott Beyoncé, Adele és még egy csomó celeb

Borítókép: Álljon meg a menet: élő szoborrá változott Beyoncé, Adele és még egy csomó celeb
Így terjednek a vírusok: a #MannequinChallenge október végén kezdődött, és lassan mindenki bevállalja, aki számít. Mármint hogy néhány másodpercre lefagy.

Emlékeztek az #IceBucketChallenge őrületre? Amikor egy csomó híresség öntötte le magát egy vödör jeges vízzel csak azért, hogy felhívják a figyelmet egy ritka betegségre? Nos, ezúttal van szerencsénk bemutatni egy nem kevésbé agyament trendet, amely pillanatok alatt akkora népszerűségre tett szert, hogy még a Destiny's Child volt tagjai (Beyoncé, Kelly Rowland és Michelle Williams) is beleálltak:

A #MannequinChallenge receptje egyszerű: fogj össze a haverjaiddal, merevedjetek le változatos pózokban és valaki egyetlen kamerával vegye fel az egészet. Zene is szólhat a háttérben (a Destiny's Child insta-videójában Lauryn Hill Every Ghetto Every City című dala megy). A végén tedd fel az egészet az Instagramra vagy bármelyik közösségi oldalra.

A #MannequinChallenge-járvány október 26-án ütötte fel a fejét a floridai Jacksonville-ben, egy középiskolában:

Hamar átvették más középiskolák, illetve az azokhoz tartozó amerikaifoci-csapatok, majd a „kihívás” átragadt a profi ligára is. A Dallas Cowboys például egyenesen a saját repülőgépén fagyott le, turbulencia ide vagy oda:

Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy tévéműsorok is vállalják a megméretést, ez például a Dancing With The Stars stábja:

Ez pedig egy kulisszák mögötti „pillanatképEllen DeGeneres show-jából, ahol éppen maga Warren Beatty a vendég:

És persze Adele sem maradhatott ki a buliból:

A járvány elképesztő ütemben terjed, rátok is átragadt már? Ha igen, osszátok meg velünk a tüneteket!