Soha nem késő kifutóra lépni

Borítókép: Soha nem késő kifutóra lépni Forrás: www.huffingtonpost.com
A modell nem hogy apa, de nagyapa!

Valószínűleg kevesebb apa vágyott modellkarrierre, mint,aki nem, de ne becsüljük le a szűk kisebbség álmait! Igenis lehetnek olyan családfő, akik a gyermekük elaltatása után a sarokban, csendesen siratják ködbe veszett modellkarrierüket. Nekik adott reménysugarat Whang Deshun, aki 79 évesen lépett először a kifutóra.

Forrás: www.huffingtonpost.com

A nagypapa színészként dolgozik, a debütálásra pedig már a tavalyi kínai Fashion Weeken sor került, a vonulás után Deshunt Kína „Legforróbb nagypapájának” választották meg. Mindenki csodálta a nagypapa kidolgozott testét és könnyű mozgását, pedig nincsenek nagy titkok a háttérben.

„Ez nem a korról szól, felfogás kérdése. - nyilatkozta az újdonsült modell. A korod ellen nem tudsz tenni, de a lelkiállapotodért igen!”

Forrás: www.huffingtonpost.com

Ez csak az érem egyik oldala, ugyanis a nagypapa elmondása szerint napi három órát foglalkozik testével, azért ez is lényeges szempont a megfelelő hozzáállás mellett. Az alábbi videóból némiképp kiderül, mi szükséges az állapot eléréséhez.

A 2015-ös Fashion Week óta bejárta a világot a nagypapa története, aki most egy videóben is közétette, mi a titka. A sztori Deshun elképesztően menő 80. születésnapja apropójából ásta elő a New York Times, a világ legforróbb/coolabb nagypapája technóra szeletelt a jeles napon.

Forrás: www.huffingtonpost.com
Forrás: www.huffingtonpost.com
Forrás: www.huffingtonpost.com
Forrás: www.huffingtonpost.com