Íme az első okos kiságy, ami visszaaltatja a babádat!

Borítókép: Íme az első okos kiságy, ami visszaaltatja a babádat! Forrás: design-milk.com
Úgy hisszük, egy ilyen sok szülőnek jól jönne a sírós éjszakákon!

4 év hosszú fejlesztései és tesztelései után az Yves Behar-Dr. Harvey Karp páros piacra dobta a világ első okos babaágyát, aminek elterjedésével várakozásaik szerint sokkal több lehet ezentúl a boldogabb és kipihentebb szülő.

Forrás: design-milk.com
SNOO okos babaágy

A SNOO névre hallgató kiságy kialakítását és megtervezését az anyaméhben tapasztalható hangok és érzetek inspirálták.

Ha a baba felsír, az ágy automatikusan elkezdi ringatni, és ismétlődő ritmusú, nyugtató hangokat ad ki magából. A lágy ringatás állítólag annyira hatásos, hogy bekapcsolása után kevéssel már azonosítható, ha a gyereknek komolyabb gondja van, - például éhes, vagy bekakilt, esetleg fáj a pocakja, - hiszen a legtöbb szimpla felriadós esetben az ágynak sikerül rögtön visszaringatnia a kicsit.

A SNOO-hoz egy speciális pólyát is kialakítottak, ami megakadályozza, hogy a baba átforduljon, rossz pozícióba kerüljön, biztosítandó ezzel a szülők még nagyobb nyugalmát.

A kiegészítők nem merülnek ki ennyiben, ugyanis a SNOO-ba egy ún. fehér zaj komponens is be lett építve, ami gyereksírásra aktiválódik (az anyaméhben tapasztalható hangokat, zajokat bocsát ki); valamint egy mobilos applikáció is tartozik hozzá, amin keresztül állítgathatod a kiságyat, az otthonod bármely helyiségéből.

Eddig tetszik? Nézd meg a SNOO-ról készült mókás bemutató videót!

Neked is bejönnek az egyedi megoldású gyerekágyak, bölcsők, ringatók? Mi most összegyűjtöttük a legkülönlegesebbeket egy galériába. Katt!