Hogyan pihenhetem ki apai teendőimet?

Borítókép: Hogyan pihenhetem ki apai teendőimet? Forrás: www.gettyimages.com
5 tipp, hogy pihenheted ki a gyereket (és gyűjthetsz erőt a folytatáshoz).

A gyerek száz százalékos figyelmet igényel és követel, egyszerűen nem teheted meg, hogy ne pörögj teljes fordulatszámon. A sok játékot, foglalkozást, gondoskodást igenis ki kell pihenned, hogy aztán újra erejed teljében vágj bele a rád váró sok kalandba.

Egy éjszaka magamnak

Jár egy egész este, amikor magaddal foglalkozol. Az éjszakai ügyeletet úgysem tudod megúszni, de előtte igenis fel tudsz töltődni. Esti séta, kedvenc konzolod vagy csak egy meccs - bármi, ami úgy érzed, feltölt.

Forrás: www.gettyimages.com

Kedvenc filmed, bármikor

Jól esik néha a kiszámíthatóság, hogy ne kelljen állandóan figyelni a sarokból leselkedő váratlan meglepetésekre. Vedd elő kedvenc filmed, tudod, mire számíthatsz és szórakozol is egy kicsit.

Foci a haverokkal

A baráti körben rendszeresen megrendezett fociesték jelentőségét egy férfinak sem kell magyarázni, de az apás időszakban felértékelődnek a hétközi sörmeccsek. Kell, hogy eldobd kicsit az agyad, kiadd a dühöd egy-egy helyzetnél. Ha nincs tehetséged hozzá, még nevethetsz is magadon.

Forrás: www.gettyimages.com

Egy egész éjszaka alvás

Érthetetlen a fenti mondat? Nem meglepő. Az apa és az anya viszont néha feloszthatnák egymás között a napokat, hogy mindegyiküknek jusson egy nyugodt, pihentető alvás. Persze, ehhez duplán kell melózni, de megéri, és szüksége is van rá mindkét félnek. Hogy ezt az alvást a lakás mely hangszigetelt zugában tudod megoldani, az már más kérdés.

Főzz valamit!

A főzés már rég nem "asszonyaink" kiváltsága, ma már kevés férfi ijed meg a fából készült kanalaktól. Nem csoda, a kreatív alkotás mellett a főzés relaxációs jellege sem elhanyagolható, ha pedig jól sikerül, a sikerélmény és feltölt minket a következő szárnypróbálgatásig.