Üdvözöld a babát egyedi módon

Borítókép: Üdvözöld a babát egyedi módon Forrás: www.ourfamilyroost.com
A terjengős Facebook galériák kora lejárt.


Megérkezett. Nagy öröm a családnak, érdekes tartalom az ismerőseink számára. Az új baba megszületése számtalan Facebook-posztot, galériát generál majd, és az Instagram ereje is megkétszereződik, ha babafotókkal van tele. A köszöntés eme módjai kétségtelenül sok emberhez eljutnak, de nem a legelegánsabbak az új jövevény hírének szétkürtölésére.

E-card

Forrás: www.paperlesspost.com


Az E-card egyszerű és elegáns megoldás, ráadásul akár még meg is tervezik nékünk, például a Paperless Post. Fotót, keretet, szöveget és egyéb designelemeket választhatunk, hogy még inkább kifejezzük gyermekünk - általunk megelőlegezett - személyiségét.

Üdvözlő honlap

Forrás: www.fatherly.com

Az, hogy a gyerekednek már a születése időpontjában saját internetes oldala van, egyszerre jelzi, hogy az újszülött a kor gyermeke és, hogy szülei a lehető legvagányabb módon képesek az információk közlésére. Ráadásul a barátaink nem kapják az arcukba a kéretlen fotókat, csak akkor lépnek be, ha kíváncsiak rá. A Squarespace vagy Wix segít neked létrehzoni az oldalt.

Trükkös kártyák

Forrás: www.etsy.com

Kicsit térjünk vissza a fizikai világba. Az első két köszöntési darab önmagában nem él, a PC-nk vagy a telefonunk jeleníti meg, a kézzel fogható kártya viszont minden eszköz nélkül működik, bármikor ránézhetünk és bárhova kitehetjük, nem kell áramforrás a közelébe. A www.etsy.com-on rengeteg inspirációt találhatunk.

Do it yourself

Forrás: www.tinyprints.com

Ha nem tetszik egyik ötlet sem, mixeld össze, vagy csak vedd át a számodra kedvelt elemeket. Például a Tinyprintsen megcsináltathatod a grafikát és a képet, aztán úgy vágod formára, ahogy szeretnéd, a borítékot is olyan anyaggal béleled, amiyennel akarod. A vintage-bébik ráadásul a legmenőbbek lesznek a hipsterek világában.