15 apukás fotó, amely kimeríti a #DaddyCool fogalmát

Borítókép: 15 apukás fotó, amely kimeríti a #DaddyCool fogalmát Forrás: Instagram
Küldjetek ti is hasonló apukás fotókat és wellnesshétvégét, APA magazint, ÉVA-előfizetést nyerhettek!

Az, hogy apukának lenni meglehetősen kúl „foglalkozás”, a legtöbbünk számára nem túl meglepő. Ennek fényében hálistennek egyre több #DaddyCool fotó lepi el az internetet. Minket megihlettek ezek az alkotások és most arra kérünk benneteket: töltsétek fel ti is a legjobb fotóitokat, amely a rajta látható férfit apaszerepben ábrázolja! Méghozzá – talán mondanunk sem kell – vagány apaszerepben! :) Ennek a Facebook-posztnak a kommentjeibe várjuk a fotókat:

* JÁTÉK! * JÁTÉK! * JÁTÉK! * Keressük a világ legvagányabb apukáját! Várjuk a #DaddyCool témájú fotókat ennek a posztnak...

Posted by Éva Magazin on Tuesday, September 27, 2016

A legjobb fotók beküldői családi wellnesshétvégét, APA magazint és ÉVA előfizetést nyernek! Merthogy mondanunk sem kell: az egész játékot új testvérlapunk, az APA magazin legelső lapszámának – amely már kapható az újságosoknál – megjelenése ihlette!

Inspiráció gyanánt összegyűjtöttünk néhány #DaddyCool fotót. Egyik sem kifejezetten művészi, némelyiken a főszereplő apukák mackónadrágban vannak, másokat alvás vagy nyaralás vagy koncert közben fotózták le. Körülbelül ilyen képeket várunk tőletek is! Nézzétek:

A #DaddyCool képfeltöltős játékban ide kattintva vehetsz részt! [És itt a részvételi szabályzat is.]