A H&M egy eszméletlenül cuki kollekcióval támogatja a WWF-et!

Borítókép: A H&M egy eszméletlenül cuki kollekcióval támogatja a WWF-et!
Minden megvásárolt darab után a bevétel 10%-a a WWF veszélyeztetett fajokért folyó munkáját támogatja.

Az összefogás eredménye egy olyan gyerek kollekció lett, aminek célja, hogy a bolygónk megóvására ösztönözze az embereket a világ minden táján. A kollekció minden egyes darabja biopamut alapú és azonnal felismerhető a veszélyeztetett állatfajokat ábrázoló nyomott mintáiról. A kollekció szeptember 29-től lesz kapható a H&M üzleteiben és online.

A gyerek kollekció darabjain olyan veszélyeztetett állatfajok jelennek meg, amilyen a tigris, a panda, a hópárduc és a delfin. Élőhelyeiket és fennmaradásukat a vízszennyezés mellett az éghajlatváltozás hatásai is fenyegetik. A kollekció kényelmes és könnyen hordható, biopamut alapú darabokból áll: a hosszú ujjú pulóverek, pólók, ruhák, harisnyák, nadrágok és pizsamák 92-től 170-es méretig lesznek elérhetők.

A kollekcióra jellemző semleges színek, a bézs, szürke és a törtfehér egy kis kék árnyalattal, a fajok realisztikus ábrázolását erősítik. Néhány darabon olyan inspiráló üzenetek is megjelennek, mint a “Roar for wildlife” (’Üvölts a természetért’), “Protect my habitat” (’Óvd az élőhelyemet’) vagy “Let’s go wild” (’Vaduljunk’).

Az együttműködés részleteiről itt olvashatsz bővebben:
Tudj meg többet - mutasson ide:

A WWF Magyarország 25 éve dolgozik a hazai természeti értékek védelméért, egy olyan jövő elérése érdekében, ahol harmóniában élhetünk a természettel. Az erdei életközösségek és vizes élőhelyek védelmében, valamint az éghajlatváltozás mérsékléséért végzett munkájuk során olyan védett, hazánkban ritka őshonos fajok fennmaradásáért küzdenek, mint a szürkefarkas, az eurázsiai hiúz, a barnamedve, vagy a rákosi vipera. Tudj meg többet a szervezet tevékenységéről és arról, hogyan támogathatod itthoni munkájukat.