8 pitiáner dolog, amin a férjem bármikor képes kiakadni – én meg csendben jól kinevetem érte

Borítókép: 8 pitiáner dolog, amin a férjem bármikor képes kiakadni – én meg csendben jól kinevetem érte Forrás: europress
Előfordul, hogy amikor jól felpaprikázza magát, és valamin percekig durrog, én addig magamban majd meg pukkadok a nevetéstől! :-D

Ó, ezek a férfiak! Hogy micsoda drámát képesek rendezni, ha épp valami nem úgy klappol, ahogyan ők azt fejben eltervezték! Ráadásul ezeket az egyperceseket, vagy több felvonásosokat általában a legapróbb hülyeségek váltják ki belőlük. Az én férjem egy szuperjó arc, mégis, - mint mindenkinek-, meg vannak a maga dilijei. Nem sok, és azokat is csak ritkán veszi elő a tarsolyából, mégis annyira mulattatóan adja ilyenkor elő, hogy amikor nem látja, én végtelenül jól szórakozom rajta. Hát persze, hogy azért, mert ilyenkor azt gondolom: „ha nekem csak ennyi bajom lenne egy nap kisapám!”

Forrás: europress

1>Ha egyszer, kivételesen a mosogatóba pakolom a mosatlan edényt, miközben ő látványosan bepakolta a mosogatógépet. Hogy is gondolhattam ilyesmit?

2>Amikor a kész ételek utaztatásakor,- ezalatt értsd a szülőktől elhozott finomságokat -, kiborul, kifolyik, vagy kiömlik az étel a szatyorba, táskába, kocsiba. És hogy különben is miért nem lehet már egy jól záródó műanyag doboz kollekciót használni??? Micsoda tragédia!

3>Ha csak a zuhany alatt veszi észre, hogy elhasználtam az utolsó csepp érzékeny bőrre való tusfürdőjét...Jaj nekem!

4>Ha fölpolcolom a lábam a dohányzóasztalra sok párnával, és közben valahogy eltolom az asztalt. Az persze nem számít, amikor én szólok, hogy ne tegye a csupasz csülkét a frissen suvickolt üveglapra...!

Forrás: europress

5>Amikor már ezerszer elmondta, hogy a kocsiját hosszú út után picit később állítsam le, hogy lehűljön a turbó, én pedig megint zsigerből eltekerem a kulcsot. Hihi!

6>Ha szökőévente ő talál valami lejárt, vagy romlott dolgot a hűtőszekrényben, és neki kell dobnia. Ezt mindig nagy durrogva és kihangsúlyozva teszi. Mégis vajon mit gondol, hogy a többi cucc kimászik magától, vagy én sosem nyitom ki a hűtőt? Kész röhej!

7>Amikor nagy ritkán véletlenül bekerül a fehér teniszzoknija a sötét ruhákkal a mosógépbe, és színfogó kendőként funkcionál...Jól van na, véletlenül összefogtam!

8>Ha csak ébredés után veszi észre, hogy még tartós tej sincs itthon a reggeli müzlijéhez. Addig nyűglődik, amíg egy óra múlva eszik valami teljesebbet. (Szerencsére.) Bár ennyi idő alatt le is ugorhatott volna a boltba!

De persze mind ezek ellenére, sőt épp ezekért is nagyon szeretem! Mert hát lássuk be, biztos én sem lehetek különb! Bizony, nagyon fontos a tolerancia! ;-)

A te férjednek, párodnak mik a visszatérő rigolyái? Ha van köztük vicces, vagy ezekhez hasonló, nyugodtan írd meg kommentben!