8+1 legjobb apa a pop történelemben

Borítókép: 8+1 legjobb apa a pop történelemben Forrás: www.thescreen.hu
Együtt nőttünk fel velük, neveltek, nevettettek minket, néha apánk helyett is apáink voltak. Az Apa magazin most bemutat nyolc (plusz egy) apatípust, akik a vászonról is képesek voltak nyomot hagyni az apa-evolúcióban.

Homér Simpson (Simpson család)

Hogy Homér ott lenne a legjobb apák között? Ismerjük őt, nem biztos, hogy beszavaznánk… Ám Simpson család már a 27. évadánál tart, de a családfő még mindig töretlenül igyekszik bebizonyítani, hogy képes jobb emberré válni. Az igyekezet mindenképpen dicsérendő!

Forrás: www.gettyimages.com

Phil Dunphy (Modern család)

A klasszikus apa-típus, klasszikus apa-humorral. A Modern család (egyik) családfője ráadásul népes famíliáról gondoskodik, a maga minden esetlenségével.

Mac McGuff (Juno)

Egy filmes kakukktojás, de mindenképpen itt a helye. A 2007-es Juno című film főhőse Juno MacGuff tinilány teherbe esik, ez a tény a legtöbb helyen közfelháborodást váltana ki, ám apja, Mac messzemenőkig támogatja lányát, választ adva arra, mi a valódi apaság.

Kanye West (K, mint Kardashian)

Egy szereplő Kardasianék realityjéből. Kanye nem feltétlenül a legjobb a pelenkázás vagy büfiztetés területén, ám a szinte az idők végezetéig garantált, le nem fagyó mosolya az egyik legjobb edukációs elem a gyermek számára.

Forrás: www.gettyimages.com

Cameron Tucker, Mitchell Pritchett (Modern család)

Az első férfi meleg pár az amerikai sitcom történelemben. Ez már önmagában elegendő ahhoz, hogy a legjobb apák között tartsuk számon a Modern család duóját. Az csak hab a tortán, hogy két ennyire különböző ember, hogy tud ekkora harmóniában élni és ilyen tudatosan nevelni gyerekét.

Forrás: www.gettyimages.com

Sandy Cohen (Narancsvidék)

Az a szemöldök, ami alól Sandy Cohen vizslatja a világot, olyan ikonikussá vált, mint maga a Narancsvidék sorozat. Ha idősebb Cohen valamit számon kért ezzel a nézéssel, az számon is volt kérve!

Ed O’Neill (Rém rendes család)

Al Bundy, azaz Ed O’Neill minden „pop apák” atyja, ahogy az Egy rém rendes család a sitcomok egyik fő zászlóvivője. Hogy lehet két gyereket egészségben, boldogságban felnevelni úgy, hogy nem vagyunk túl tehetősek és csak magunkkal törődünk? A cipőárus megmutatta!

Forrás: www.gettyimages.com

Peter Griffin (Family Guy)

Ki lenne képes olyan mély és őszinte szeretettel óvni gyermekét, mint Peter Griffint Maget, úgy, hogy közben szinte baráti viszonyt ápol a fiával, Chrisszel is? Ráadásul egy olyan szupergéniuszt nemzett, mint Stewie és olyan nőt kaparintott meg, mint Lois.

Forrás: www.gettyimages.com

Caitlyn Jenner (K, mint Kardashian)

Igazából nem tudtuk eldönteni, hogy Bru… azaz Caitlyn Jenner a legjobb anyukák vagy a legjobb apukák listáján szerepeljen, végül a „gyári szám” alapján ebbe az összeállításba került. Ok, realityről van szó, de, ha az a „real”, akkor megemeljük óriási apakalapunkat a transzenműként is bizonyító celeb előtt.

Forrás: www.gettyimages.com