Találd meg a tökéletes csomagolást: 7 ötlet, hogy ne csak a beltartalommal, hanem a küllemmel is lenyűgözd a szeretteidet

karácsony,karácsonyi ajándék,ajándékcsomagolás,diy,tippek Forrás: unsplash
Oké, tudjuk, hogy a csomag belseje rejti a lényeget, de az ajándékok borítása éppen olyan, mint egy szépen tálalt étel: már a látványtól izgatottak leszünk, hiszen sejteti mire számíthatunk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy hangsúlyt fektessünk a borításra is, nem csak a beltartalomra.

Gondolj bele, hogy mennyivel jobban örül egy gyerek egy színes, figurás csomagolópapírnak, míg a nagyszülők számára többnyire a letisztult, minden csicsától mentes papír a tetszetősebb. A borítással tehát utalhatsz rá, hogy kinek szánod a meglepetést és arra is, hogy mit rejthet az ajándék, arról nem is beszélve, hogy addig a pontig míg át nem adjátok az ajándékokat, a lakásodat is dekorálják majd a csomagok.

Ha nem tudod, hogy hogyan csomagolj a szüleidnek, barátaidnak, ismerőseidnek, hogy a klasszikus, rusztikus vagy modern stílus lenne a jó választás, nézd végig a galériánkat, ahol nem csak inspirációs képeket osztunk meg veled, de azt is, hogy az adott stílusban milyen anyagokat és kiegészítőket használhatsz fel.