4 trükk, hogy a hétfő legyen a kedvenc napod!

Borítókép: 4 trükk, hogy a hétfő legyen a kedvenc napod! Forrás: kaboompics
Tudjuk, hogy a hétfőt várjátok a legkevesebben egy héten, de talán nem kell, hogy ez mindig így legyen! ;-)

Ha bárkit megkérdeznénk az utcán, hogy szereti-e a hétfőt, nagy valószínűséggel egy igen erős NEM lenne a zsigerből jövő válasza. Mivel általában a szabadidőnk végét és a munka kezdetét azonosítjuk a hétfővel, ezért ezt a napot képesek vagyunk gondolatban jó előre negatívnak bélyegezni. De miért ne lehetne ez másként? Mutatunk 4 trükköt, amivel egészen más köntösbe öltöztetheted a hétfődet!

Forrás: europress

1. Szervezz valami jót aznapra!

Már előző héten szervezz le egy jó kis programot hétfő délutánra! Legyen ez egy kávézás, vagy bevásárlás a csajokkal, esetleg egy kiállítás, mozi, vagy társasozás a barátokkal; a lényeg, hogy legyen mit várnod! Meglátod, így gyorsan el fog telni a munkaidő, ha közben tudod, igazán klassz dolog követi majd!

2. Ne nézd az órádat!

Reggel próbálj meg ne órára ébredni, és anélkül munkába indulni! Egy idő után be fog állni a belső órád azokra az időpontokra, amikorra kell; miközben nem nyomasztod magad az idő múlásának képével. (Azért ha első nap elkésnél, légyszi ne minket okolj! ;-) )

Forrás: europress

3. Legyen ez a laza napod!

Ha teheted, erre napra szervezd a hivatalos, de lazább megbeszéléseidet, esetleg külső helyszínre szóló találkozóidat! Hosszabbítsd meg a kávé, vagy ebéd szünetedet; a gép előtti teendőkből pedig a gyorsan és könnyen elintézhetőket végezd el! A többi ráér kedden.

4. Készíts egy ütős „Monday Playlistet”!

Állíts össze egy jó pörgős, indulásra ösztönző zenei válogatást, azokból a számokból, amiket bármikor és akárhányszor meg tudnál hallgatni! Kezdd ezzel a hétfő reggelt, hallgasd a metrón, a kocsiban, vagy séta közben! Ha lankadna a kedved munka közben, dugd be a füledet és szerezd vissza az energiádat a segítségével!