Pély Barna legújabb slágerében az aranyhídra invitál

Borítókép: Pély Barna legújabb slágerében az aranyhídra invitál
A Sör mi több csapata korábban már megmutatta, hogy a hölgyek kezében is sikkesen mutat egy pohár sör. Most Pély Barna legfrissebb szerzeményével, a sör Világnapjának alkalmából újabb oldaláról mutatkozhat be a sokszínű ital.

Ha a Sör mi több, Nők és sör kiállítása után még mindig úgy gondolod, hogy a sör nem a te italod, akkor itt egy újabb remek alkalom, hogy próbára tedd. Mikor máskor koccintanál egy finoman gyöngyöző sörrel, ha nem a Sör Világnapján?

Minden év augusztusának első pénteki napján ünnepeljük a Sör Világnapját, idén a hűsítő ital mellé mi ajánlunk zenét. A világnap alkalmából olyan dal született, amely a ti fületekben is garantáltan jó időre helyet fog bérelni magának. Pély Barna legújabb slágerét, „Az aranyhídon át” című számot a sör inspirálta.

Barnát számtalan pozitív élmény köti a sörhöz, épp ezért könnyen született meg legújabb slágere, aminek középpontjában maga a hűsítő ital és az a rengeteg élmény áll, amit adhat.

“Nem áll távol tőlem a sör világa, egyáltalán nem vetem meg a jó sört, persze csak mértékkel.”- nyilatkozta a zenész.

Barnának igaza van, az egészséges és aktív felnőtt ember életmódjába belefér egy pohár sör. Természetesen a dietetikus szakértő ajánlásának megfelelően a kiegyensúlyozott étrend részeként: nők számára naponta legfeljebb 2 dl, férfiak számára naponta legfeljebb 4 dl.

Zene és sör? Nem is hinnéd, milyen közel áll egymáshoz a két dolog. Azt már tudjuk, hogy a sör és a gasztronómia tökéletesen működik együtt. Minden ételhez megtalálhatjuk az ízekben tökéletesen harmonizáló sör típust, legyen szó salátákról, húsokról, desszertekről vagy éppen sajtokról. Pont úgy passzolnak a különböző típusú sörök az ételekkel, mint ahogy te kiválasztod a hangulatodhoz illő zenét.

Barna legfrissebb slágere is épp így cseng össze a sörrel. A világnap alkalmából pedig rövid bepillantást is enged nekünk a stúdiómunkálatokba, így egy részletet már most hallhatunk a hamarosan debütáló dalból.