Így szervezz meg egy lánybúcsút! – 6 tipp

Borítókép: Így szervezz meg egy lánybúcsút! – 6 tipp Forrás: lifeinbloomchicagoblog.com
A lánybúcsú szervezőjének lenni áldásos dolog! Legalábbis, ha nem hagyod, hogy kicsússzanak a kezed közül a dolgok! Ebben segítünk.

Az esküvői szezon már annyira kiszélesedett az elmúlt néhány évben, hogy szinte már bármikor hivatalosak lehetünk valamelyik barátnőnk nagy napjára. Ha még ezen felül az a megtiszteltetés is ér bennünket, hogy történetesen minket kér meg a lánybúcsú megszervezésére, akkor bizony foghatjuk a fejünket, hogy mennyi mindennek kell hirtelen eleget tegyünk! De semmi pánik, vannak bizonyos szempontok, amiket ha mérlegelünk, akkor hamar körvonalazódhat is az esemény. Ezeket a fontosabb mérföldköveket szedtük most össze, hogy valamin gyorsan el tudj indulni, és már csak a részletekkel kelljen foglalkoznod!

1. Meríts a közös múltatokból!

Gondold át, mi az, amit a barátnőd igazán szeret: milyen zene, hely, stílus ragadja igazán magával! Milyen közös emlékeitek vannak a régi bulizós időszakból? Ha ez körvonalazódik, akkor a nagyja, - a zene, és a stílus – már meg is van! Már csak helyet kell hozzá találnod!

2. Vedd figyelembe a kérését!

Ez most az ő nagy bulija, nem a tiéd és nem is a többieké. Tehát: ha ő például a régi magyar rocky-s számokra szereti ropni, ne vidd hip-hop buliba; ha határozottan kiköti, hogy nem akar chippendale fiút, akkor ne hívj! Kérdezd ki a meghívottak listájáról, - hiszen ennyi még a meglepetésbe is belefér, - nehogy valaki olyat is meghívj, akit nem látna szívesen!

Forrás: pinterest

3. Válaszd meg jól a helyet!

Olyan helyet válassz, ami biztonságos, és ahol mindannyian elfértek, esetleg meg is tudtok szállni! Ha limuzint rendelsz, nézd meg a referenciákat, nehogy befürödj egy kevésbbé tapasztalt sofőrrel, és mondjuk beszoruljatok egy mellékutcába! Ha vízpart mellé mennétek, mindenképp gondoskodj a biztonságról, - például úgy, hogy vállalod a legkevesebb alkoholt fogyasztó szerepét, - mert nincs szükség balesetekre! Mindent jó előre egyeztess és foglalj le, pontosan közöld az igényeiteket a vendéglátóhellyel, hogy ne érjenek meglepetések!

4. Vigyél bele humort!

Találjatok ki néhány, - tényleg nem túl sok, - feladatot, amit a leendő arának teljesítenie kell az este folyamán! Ne hagyd eldurvulni a helyzetet, ha úgy látod, hogy a barátnődnek túl kínos egy feladat, ne kényszerítsétek rá csak a hecc kedvéért! Rengeteg vicces tippet találsz az interneten is, de üljetek össze a lányokkal és ötleteljetek kicsit, - ez is összehozza a bandát!

Forrás: pinterest

5. Legyen valami meglepetés!

Ne hagyd a menyasszonynak, hogy mindenben ő diktáljon, hiszen akkor ő is megszervezhetné magának a lánybúcsút! Tegyetek az eseménybe valami csavart, például vigyétek el a kedvenc együttesének a koncertjére, -akár egy másik városba is -, amire egyáltalán nem számít!

6. Hozz létre egy csoportot!

A meghívottaknak készíts egy eseményt a Facebookon, vagy tedd rá őket egy köremailre, hogy mindenki időben értesülhessen a fejleményekről, és senki ne érezze, hogy kimarad a szervezésből! Ezen a platformon jó előre tisztázzátok a programokon felül az egy főre eső költségeket, hogy ne legyen a későbbiekben semmiből félreértés!

Nektek milyen lánybúcsús élményetek van? A tiétek hogy sikerült? Meséljetek az emlékezetes pillanatokról kommentben!