6 negatív érzés, ami tök normális, ha már régóta együtt vagytok a pároddal

Borítókép: 6 negatív érzés, ami tök normális, ha már régóta együtt vagytok a pároddal Forrás: unsplash.com/Eric Ward
A hétköznapok bizony megfakítják azt a bizonyos túláradó érzéssel teli lángolást. Van, hogy már nem csak a szerelemtől ittas gondolatok öntenek el pároddal kapcsolatban. Van, hogy néha már utálod is és unod hallgatni, amit mond. Nincs ezzel semmi baj: a negatív érzések normálisak a hosszútávú kapcsolatokban!

Az igaz szerelem gyönyörű. És csúnya is tud lenni. A varázslat persze tart egy darabig, de aztán bekúszik a párok életébe az első konfliktus, a nem egyetértés, a másik iránt érzett harag és idővel, az unalom érzése is.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy te és párod nem vagytok egymáshoz illők. A negatív érzések teljesen normálisak egy hosszútávú kapcsolatban. Az ilyen összezörrenések, apróbb, nagyobb konfliktusok, csak annyit jelentenek, hogy éltek.

Hisz a való élet sem arról szól mindig, hogy minden flottul működik, hogy minden happy end-del végződik és hogy naphosszat csillogó tekintettel néztek egymásra. A munka, a számlák befizetése, a családi stressz, a gyerekek és az élet minden más vihara, amelyet együtt vészeltek át, csak titeket épít, még úgy is, ha morogtok egy darabig egymásra.

A másik iránt érzett negatív gondolatok megtanítanak az elköteleződésre, a megbocsátásra, a másik irritáló furcsaságainak elfogadására és a másikban lakozó jó meglátására is.

De hogyan lehet ezeket a negatív töltetű időszakokat átvészelni?

Kommunikációval, megbocsátással és türelemmel. Pont olyan dolgokkal, amik igazán tartóssá tudnak tenni egy kapcsolatot.

Hogy lásd, nem vagy egyedül ezekkel az érzésekkel, 6 negatív gondolatot hoztam, amelyek, ha átfutnak az agyadon tudd, teljesen normálisak egy hosszútávú kapcsolatban!