6 dolog, amit SOHA ne selejtezz ki a szekrényedből!

selejtezés Forrás: Pexels
Végre rászántad magad a ruhásszekrényed rendberakására? Mielőtt még gondolkodás nélkül kihajítanál minden régi göncöt, állj meg egy percre és olvasd el az alábbi néhány jó tanácsot.

Bármennyire is fáj, selejtezni néha muszáj. Bizony eljön az idő, mikor könnyes búcsút kell venned a 10 éve tartogatott, ám de 6 éve fel nem húzott kedvenc farmerodtól. Persze tudjuk jól, hogy egy ilyen érzelmi köteléket nehéz csak úgy elvágni, de gondolj arra, hogy a ruhásszekrényedet rendberakásával valójában két legyet ütsz egy csapásra: egyrészt helyet szabadíthatsz fel és csillapíthatod a lakásban uralkodó káoszt, másrészt akár másokon is segíthetsz. Ha megunt, nem hordott ruháid még jó állapotban vannak, nyugodtan odaajándékozhatod azokat a rászorulóknak.

A selejtezés azonban még véletlenül sem azt jelenti, hogy gondolkodás nélkül minden régi holmit el kell tüntetned a szekrényből. Vannak ugyanis olyan kiegészítők és ruhadarabok, amikhez még akkor is érdemes ragaszkodni, ha elsőre haszontalannak gondolnád őket. Lássuk, mik ezek!

Kattints a galériára!