Gwen Stefani fizet a párkapcsolatáról szóló híradásokért?

Borítókép: Gwen Stefani fizet a párkapcsolatáról szóló híradásokért?
A szerelem fontos marketingeszköz, ezt tudjuk; de most egy divatblog alá is tudja támasztani.

Gwen Stefani és Blake Shelton.Hónapok óta a csapból is az ő szerelmük folyik. De most egy divatblog azt állítja: ők is tesznek róla, hogy ez így történjen.

Lássuk, mit tudunk. Gwen klasszikus popot játszik némi ska- és punkbeütéssel, Blake klasszikus countryt. Mindketten a The Voice (az amerikai tévéműsor, amelyben Király Viktor is szerepelt) zsűritagjai. Mindketten kábé egyidőben (tavaly nyáron) kerültek ki darabokra tört szívvel egy-egy hosszú házasságból.

A sajtó találgatásaira kezdetben azt reagálták, hogy „csak barátok”, de 2015 novemberében már felvállalták a kapcsolatukat. És mivel mindketten művészek, természetesen mindketten jelentkeztek is azóta a témába vágó zenei anyagokkal. Miközbenezeket (valamint a The Voice-t) promotálják, mindketten feltűnően nyíltan beszéltek a kapcsolatukról, arról, hogy milyen boldogok.

Gwen megmentette az életemet

nyilatkozta például Blake Shelton pár napja. Mindezt annak kapcsán, hogy egy duettet is kiadtak Go Ahead And Break My Heart címmel, amely Blake új nagylemezén jelent meg a múlt héten. Ezt a zeneművet közösen elő is adták néhányszor, például két héttel ezelőtt Blake lemezbemutatóján, szenvedélyesen egymás szemébe nézve.

Blake még be is valljaa dal bekonferálása közben, hogy „csak azért írtam, hogy imponáljak neked”, mire Gwen szemérmesen megjegyzi, hogy „sikerült”.

Namost a The Cut című divatblog egyik szerzője felfedezte, hogy erről a koncertfelvételről két héttel később, vagyis május 23-án két celeb is posztolt, majdnem egyszerre, egy-egy fotót az Instagram-oldalán. Véletlen egybeesés lenne?

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Az egyik poszt szerzője, Becca Tiller korábbi valóságshow-hős azt kommenteli a kép mellé, hogy „totál odavagyok ezért a párosért”,

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

..., míg egy másik realitysztár, Stephanie Pratt megjegyzi, hogy „milyen cukik együtt”, és mindketten odabiggyesztették a koncertet közvetítőiHeartRadio weboldalát.

A blogger szerint az is elképzelhető, hogy Gwen és Blake szerelme marketingkampány tárgya, amelynek célja, hogy minél többen megvegyék mindkettőjük új albumát. Reméljük, még ha igaz is az állítás, ettől még a szerelem igazi!

via