5 sikeres nő esti rutinja – A titok ezekben a szeánszokban rejlik!

Borítókép: 5 sikeres nő esti rutinja – A titok ezekben a szeánszokban rejlik!
Nem mindegy, hogyan ér véget a napod és hogyan kezdődik az éjszakád. Ha úgy érzed, valamit rosszul csinálsz, inspirálódj ezektől a hiteles és sikeres csajoktól!

1. Lauren Conrad

Az amerikai divattervező, blogger és tévés személyiség saját weboldalán mesélt rendszeres esti rutinjáról. Elárulta, hogy szeret esténként egyedül elvonulni – ilyenkor tudja ugyanis alaposan átgondolni és részletesen kidolgozni a terveit a munkájával kapcsolatban, és ilyenkor írja össze magának a másnapi teendők listáját is.

Forrás: Europress
Lauren saját könyvének dedikálásán

2. Arianna Huffington

A Huffington Post alapító asszonya saját kárán tanulta meg, mit tesz az emberrel a kialvatlanság. Ahogyan azt egy 2010-es TED Women beszédben elmesélte, egészen addig nem volt hajlandó eleget pihenni, amíg össze nem esett a kimerültségtől. Beverte az arcát az íróasztalába, eltört az arccsontja és összevarrták a szemöldökét. Azóta ő lett az alvás fontosságának legnagyobb szószólója – erről ír nemrég megjelent könyvében is. A Sleep Revolution című művében egyenesen feminista "issue"-nak tartja az elegendő alvást. Azt is elmeséli, hogy számára a hálószoba valóságos szentély. Egy abszolút kütyü-mentes övezet, ahová még digitális ébresztőórát sem enged be, nemhogy az okostelefonját!

Forrás: Europress
Arianna Huffington a Time magazin gáláján, áprilisban

3. Gwyneth Paltrow

Hiszitek vagy sem, de a mindig kifogástalan megjelenésű, mindig összeszedett Gwyneth titka nem más, mint nagyanyáink kedvence, a keserűsó! Az Epsom-só néven is ismert magnézium-szulfát (gyógyszertárakban kapható) köztudottan csökkenti a stresszt és elősegíti a sejtek méregtelenítését. A színésznő saját bevallása szerint minden este megfürdik egy kád keserűsós vízben, utána pedig illóolajokkal masszírozza a legfontosabb nyomáspontokat. Tökéletes relaxáció!

Forrás: Europress
Gwyneth legújabb könyvének bemutatóján

4. Jennifer Aniston

A színésznő sok más hollywoodi sztárhoz hasonlóan a transzcendentális meditáció híve. Minden egyes napot 20 perces meditációval kezd és azzal is fejez be. Többször is nyilatkozta már, hogyha véletlenül egyszer-egyszer ellustul és kihagyja, napközben vagy másnap bizony megérzi a hiányát.

Forrás: Europress
Jennifer Aniston egy filmbemutatón

5. Lena Dunham

A Csajok sztárja nem hajtja úgy álomra a fejét, hogy ne olvasna néhány – vagy sok – oldalt. Könyvből, persze. És mivel minden este valami máshoz van kedve, jó pár szimultán olvasott könyv fekszik az éjjeliszekrényén. Sőt, azokat is ott tartja még egy ideig, amiket már elolvasott, mert időnként vissza-visszatér azokhoz is.

Forrás: Europress
Lena Dunham a 2016-os Matrix Awards gálán