Anyuka lettél? 5 varázsszer, amitől ezerszer üdébbnek és kisimultabbnak tűnsz majd!

Borítókép: Anyuka lettél? 5 varázsszer, amitől ezerszer üdébbnek és kisimultabbnak tűnsz majd!
Ha eddig nem is kedvelted túlzottan a különféle szépségpraktikákat, mostantól biztos, hogy szükséged lesz rájuk!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de amikor én anyuka lettem, eléggé átalakult az egész beauty-rutinom, ha lehet így nevezni. Korábban elég volt a reggeli és az esti hidratálás, havi 2 radírozás és arcpakolás, félévente egy gyors arckezelés a kozmetikusnál, a szemránckrém pedig akkor került elő, amikor egy átbulizott éjszaka után dagadtra püffedt a szemem.

Nemrég azonban beköszöntött a kevés alvás, a sok rohangálás, a még több stressz időszaka, hiszen egy néhány hónapos bébi mellett ugyan öröm az élet, de az alvás az a dolog, ami keveseknek adatik meg. Ha pedig végig is alussza a gyermek az éjszakát, te tuti, hogy legalább háromszor felkelsz azon aggódva, hogy biztosan lélegzik-e a kis poronty.

Szóval az anyaság első hónapjaiban szépítő alvásról szó sincs, viszont ha még mindig szeretnél vonzó és kívánatos maradni a gyermeked apja szemében, meg úgy egyébként is jól esne, ha a tükörből legalább valaki ismerős köszönne vissza, akkor nem árt bevezetni pár, eddig valószínűleg nem nagyon használt terméket a szépségrutinodba.

Mert szinte biztos, hogy egy időre az ébenfekete szemhéjtus, a borvörös rúzs és a csillámporok a fiók mélyére kerülnek, és átveszik a helyüket olyan termékek, amelyektől ugyan nem lesz ütős a sminked, de legalább olyan lesz az arcod, mintha egyhuzamban biztosan aludtál volna legalább 7 órát.

Következzen néhány kis varázsszer, amit ha anyuka lettél, érdemes alaposabban is megismerned! A jó hír pedig az, hogy ezekhez a november 9-12-i JOY-Napokon még olcsóbban juthatsz hozzá!