5 karácsonyi dekorációs trend tippünk van, amik garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot!

Borítókép: 5 karácsonyi dekorációs trend tippünk van, amik garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot! Forrás: Praktiker
Már csak pár hét és itt a karácsony! Az év azon ünnepe jön el december végén, amire nem csak a lelkünket, de még az otthonunkat is díszbe öltöztetjük. A Praktiker segítségével megmutatjuk most nektek, milyen karácsonyi trendek hódítanak idén.

Ha még épp nem dudorászolsz karácsonyi dalokat, nem tervezed a szenteste menüjét, semmi vész, de azért mi már most szólunk: a karácsonyi dekorációs dobozokat lassan elkezdheted elővenni! Ám ha nem is veszed elő őket, érdemes átgondolni, milyen díszeid is vannak és vajon azokat idén is szeretnéd-e használni, vagy netalán kedved lenne újakat beszerezni?

Persze biztosan mindenkinél vannak jól bevált vagy épp nagy becsben tartott, emlékekhez köthető díszek, dekorációk. A gyerekkorból megmaradt díszek vagy épp a gyermekünk által kézzel készített dekorációs gömbök, mondhatni örök darabok. Ezektől nem is szeret az ember megválni. Ám az alap koncepciót, ami lehet egy szín vagy egy hangulat, néha jólesik megváltoztatni.

Ekkor jönnek jókor az évről-évre frissülő dekorációs trendek inspirációi.

Jó hír, idén sem leszünk magunkra hagyva a karácsony körüli készülődésben. A Praktiker idei 5 trendje kivétel nélkül olyan színeket és formákat vonultat fel, melyek egyrészt könnyen össze egyeztethetőek a meglévő díszeinkkel, másrészt a változatos hangulatok között bárki megtalálhatja a magának tetszőt.

Forrás: Praktiker

Kedveld épp a tradicionális mintákat vagy a letisztultságot, az idei változatos kínálatban a fehértől a grafitig, a piros télapós dísztől a textilből készült tündérlányon át a természet, az erdő hangulatát idéző karamell árnyalatokig mindent megtalálsz a barkácsáruházak kínálatában, csak győzz választani.

Galériánkban jöjjön most az az 5 dekorációs trend, amikkel az idei karácsonyt mesésebbé, elegánsabbá vagy épp játékosabbá tudod varázsolni:

Ha még jobban érdeklődsz a karácsonyi dekorációs trendek iránt, és a Praktiker idei ünnepi kínálatába is betekintenél, vagy csak szimplán szívesen kerülnél ünnepi hangulatba, akkor nagyon ajánljuk neked az alábbi videónkat!