5 inspiráló TEDx előadás

Borítókép: 5 inspiráló TEDx előadás
A TEDxDanubia előadásait eddig több, mint egymillióan látták. Inspirálódj belőlük te is!

MI LENNE HA? | WHAT IF?
Lenne egy nap, ahol más szemmel láthatnánk világot: Amely túlmutat a szokványos, mindennapi kényelmes gondolkodáson. Feltéve, hogy a kényelem helyett a megértést választjuk és az „előre becsomagolt” világunkban hajlandók vagyunk a dolgok mögé tekinteni. Ennek szellemében november 13-án egy újabb egész napos érzelmi és intellektuális utazás vár a TEDxDanubián a Müpában.

A járt utat a járatlanért elhagyjuk
Inspiráló hazai és külföldi előadók segítségével kitekinthetünk a saját világunkból. Megismerhetjük közös buborékunk színes és gazdag világát és a fősodortól távolabbi útkeresők különvéleményét. Újdonságként, élőben vizsgálhatjuk meg, miként gondolkodnak ugyanarról a témáról a fiatalok és a felnőtt döntéshozók. Valódi, a közönséget is bevonó párbeszédekben vehetünk részt, a jövőnket meghatározó kérdésekről. Ezek segítségével a saját mintáinkra építve kalandozhatunk izgalmas területekre.

Inspirálódj a legjobb előadók által, hallasd a hangodat és a szünetekben beszéld meg mindezt a csak a TEDx konferenciákra jellemző, színes közönséggel!

Mire számíthatsz? 5 inspiráló TEDx előadás a legnézettebbek közül:

1. Tóth Árpád: Éneklőbb emberek

2. Polgár Judit: Legyőzni a lehetetlent – a Kaszparov-sztori

3. Szilvia Lubics: A spartathlon útja

4. Szirtes Edina | Mókus: Ki viszi át a szerelmet?

5. Joós Andrea: A tanári pálya márpedig menő