5 dolog, amit a közelgő karantén miatt már most érdemes beszerezni az ünnepekre

Borítókép: 5 dolog, amit a közelgő karantén miatt már most érdemes beszerezni az ünnepekre Forrás: Getty Images
Sanszos, hogy nyakunkon egy újabb karantén, amikor korlátozottan lesz lehetőségünk vásárolni üzletekben úgy, hogy megnézzük élőben, mit is veszünk. Viszont jó hír, hogy a hétvégén JOY-Napok van, így most nem csak, hogy beszerezhetsz sok mindent, amire szükséged lehet, de mindezt akár olcsóbban teheted meg, mint egyébként!

Tavasszal megtanultuk, hogy WC papír és élesztő mindig legyen otthon elég. Most azonban a közelgő ünnepek és a levegőben lógó újbóli karantén miatt másra is kell gondolnunk.

Lássuk, hogy a november 12-15. között megrendezésre kerülő JOY-Napok keretein belül a novemberi JOY Magazinban található, illetve a ShoppieGo alkalmazásból letölthető kuponokkal mit szerezhetsz be már most, amikre karácsonykor biztosan szükséged lesz!

Lapozd végig galériánkat és gondold át közben te is, mit érdemes még most beszerezned, ráadásul kedvezményesen!

Annak érdekében, hogy a koronavírus-fertőzés egyre súlyosabb szakaszaiban is zökkenőmentesen és biztonságosan shoppingolhass, ha teheted intézd te is vásárlásaidat otthonod nyugalmából. Most kedvezményesen szerezhetsz be rengeteg terméket a JOY-Napokon november 12-15. között mindössze néhány kattintással. Csapj le a kihagyhatatlan ajánlatokra és vásárolj felelősségteljesen velünk!