Fél év alatt 40 kiló mínusszal szabadult meg az apatesttől gyerekei kedvéért

Borítókép: Fél év alatt 40 kiló mínusszal szabadult meg az apatesttől gyerekei kedvéért Forrás: boredpanda.com
Tarthatatlannak ítélte az állapotát, ezért fél éve komoly életmódváltásba kezdett.

Eszméletlen átalakuláson ment át egy 39 éves amerikai édesapa, Jeremiah Peterson. A három gyerekes apa nagyjából 40 kiló túlsúlynak mondott búcsút tavaly augusztus óta, amikor is egyszerre ráébredt, hogy az általa folytatott életmód nem feltétlenül vezet jóra. Akkor jutott elhatározásra, amikor egy nyári kirándulás alkalmával ráébredt, mennyire nem tudja tartani a tempót a 6, 7 és 9 éves gyerekeivel.

Ahelyett, hogy arra emlékezhetnék, hogy milyen klassz élményeket gyűjtöttünk közösen ezen a kiránduláson, csak az járt a fejemben, hogy tulajdonképpen végigszenvedtem az egészet. Folyton azon kaptam magam, hogy megállok és levegőért kapkodok, lassítva ezzel a srácokat.

Így hát igen kemény diétába és rendszeres sportolásba kezdett, az eredmény pedig egyenesen elképesztő.

Az apatest után most újra úgy nézek ki, mintha egy főiskolás srác testébe bújtam volna. Amióta megszabadultam a zsírpárnáimtól, olyan, mintha külsőleg teljesen kicseréltek volna. A bőröm és a hajam is sokkal egészségesebbnek fest, ráadásul már meg lehet különböztetni az államat a nyakamtól.
mondta Jeremiah.

Nézd meg a galériában, hogy miként érte el ezt a hatalmas változást az apa, hátha te is kedvet kapsz egy "kis" életmódváltáshoz!