Ugye senki sem gondolta komolyan, hogy hóból csak embert lehet építeni?

Ugye senki sem gondolta komolyan, hogy hóból csak embert lehet építeni?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Hónyúl, hómackó, hócica... A kreatív hószobrászatban az egész család kiélheti magát. :)

2013-ban március végére esett a húsvét, és az ország tele volt hónyulakkal. A miénk így nézett ki:

Talán innen jött a párom újító ötlete, aki idén hóember helyett hómackót épített. A kis méretű alkotás az érkezőket fogadta társasházi kertünk egyik lerongyolódott betonasztalán:

Nemsokkal később a mackó párra talált egy apró méretű lovacskában. A remekbe szabott paripának nemcsak sörénye, de farka is volt fenyőgallyakból:

A napokban a Hármashatár-hegyi szánkópálya mellett is rögtönzött kisplasztikai kiállítás nyílt. Volt itt persze hóember is, a groteszkebb fajtából:

De acsúcsra érkezőket egyenesen egy hómacska fogadta. Pontosabban: a hómacska mereven bámulta a várost, a gyönyörű kilátást Pestre – mi meg a macskát, aminek hosszú, körbetekeredő farka volt:

Úgyhogy hajrá, éljük ki a fantáziánkat, amíg még lehet! Mert bár a mostani hidegben még valószínűtlennek tűnik, de nemsokára csak a sarat dagaszthatjuk, aztán meg a játszótéren formázhatjuk a homokpogácsákat. Az is jó lesz!

Ti is készítettetek már kreatív hószobrokat? Küldjetek róluk fotót! :)

A fotók a családi archívumból valók.

Tovább olvasok
"Nem szabad leülni és sírni" egy magyar háziorvosnő afrikai missziója

Dr. Jakkel Anna - Harminc éve háziorvos ugyanabban a kecskeméti rendelőben. Amikor egyre többen kérdezték, hogy „mikor mész már nyugdíjba?”, fogta magát, és elment. Nem nyugdíjba, Afrikába. Azt mondja, ez a vállalás szellemileg és lelkileg is fiatalon tartja, és jó leckéket ad munkabírásból, emberségből.

8 lófarok verzió a nyár legmelegebb napjaira

Mikor úgy érzed, az utca szaunává változott, jól jön egy kényelmes hajviselet.

Hírességek, akik csaknem nagymama korban szültek

Negyvenöt évesen egy nő tulajdonképpen már a klimatérium csendes felvezető szakaszába lép, de egyre gyakrabban fordul elő, hogy aki későn állapodott meg, nehezen találta meg az Igazit, csak ekkortájt vág bele a családalapításba. Itt van mindjárt 13 híres nő, akik bevállalták a késői anyaságot.

Unod a meleget? Nézegess hűs, zimankós, havas fotókat

Tudományos megfigyelések szerint a hideget ábrázoló fotók pszichésen csökkentik a hőérzetet. Kipróbáltuk és nálunk működött!

5 tuti tipp az alkohol semlegesítésére

Bizonyára a legtöbbünkkel megesett már, hogy ünnepi alkalmak során vagy éppen legnagyobb szívbánatunkban a pohár fenekére néztünk, melyet másnapra már egész biztosan erősen meg is bántunk.

Miért olyan nehéz hagyni kirepülni a gyerekemet?

Második élet adatik a nőnek azzal, hogy gyereke születik. Véget ér az az élete, amelyben önálló lényként tekinthetett magára. Onnantól haláláig anya lesz, csak éppen ezzel az anyasággal egyre kevesebb konkrét teendője van.

Pszichopaták a filmvásznon – miért tartjuk őket vonzónak?

Hogyan lehet szeretni egy sorozatgyilkost? Szimpatizálni egy szkizofrén páriával, akit az erőszak fűt? A forgatókönyv íról ezt is megoldják, nyilván.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem