Fokhagymakrémleves, amitől felmelegedsz

Fokhagymakrémleves, amitől felmelegedsz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Hiperegyszerű, forró leves.

Előkészítési idő: 30 perc
Főzési idő: 30 perc
Hozzávalók:
•4 fej fokhagyma
•2 evőkanál vaj
•1 kisebb hagyma
•3 ág kakukkfű
•1,5 liter zöldségalaplé
•2,5 deci sűrű tejszín
•fél kiló krumpli
•4 szelet kenyér

1. 3 fej fokhagymát süss puhára a sütőben.

2. Egy lábasban felforrósított vajon futtasd meg az apróra vágott hagymát. Add hozzá a sült és a maradék 1 fej nyers fokhagymát és a felkockázott krumplit.

3. Öntsd fel alaplével, add hozzá akakukkfüvet és sózd ízlés szerint.

4. Főzd addig, amíg a fokhagyma és a krumpli is megpuhul.

5. Tálald pirított kenyérkockákkal.

Még jó néhány forró levesreceptünk van – kattints ide!

Szöveg és fotó: Studer-Tüske Veronika

Tovább olvasok
Airbrush smink: ha olyan tökéletes, miért nem ezt használja mindenki?

A smink, amit nem kenni, hanem fújni kell egy „retuspisztoly” segítségével – az airbrush technika a filmiparban terjedt el és számtalan előnye van. De akkor miért nem cseréltük le még erre az ecseteinket és az applikátorainkat?

Hírességek még híresebb keresztszülővel

A hónapokig vagy akár évekig tartó forgatások alatt sokszor igazi barátságok köttetnek, és úgy tűnik a kapcsolatok következő lépcsőfoka bizony a családi kötelék, amit a legjobb cimborák sokszor a keresztszülőséggel pipálnak ki.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem