Tonhalas cannelloni

Borítókép: Tonhalas cannelloni
Szeretnél tisztára törölt tányérokat látni a vacsora végén?

Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók (4 főre):
•1 doboz cannelloni tészta
•2 tonhalkonzerv
•1 darabolt paradicsomkonzerv
•1 teáskanál kapribogyó
•2 gerezd zúzott fokhagyma
•só
•1evőkanál vaj vagy margarin
•1 evőkanál liszt
•kábé 3,5 deci tej
•csipet szerecsendió
•mozzarella sajt

1. A paradicsomot keverd el a tonhallal, azúzott fokhagymával és az apróra vágott kapribogyóval.

2. Közepes lángon forrald össze a szószt.

3.Acannelloni tésztát töltsd meg a tonhalas szósszal és fektesd egymás mellé egy hőálló edénybe.

4. A besamelmártáshoz olvaszd fel a vajat /margarint egy kisebb edényben. Keverd hozzá alisztet, aszerecsendiót, és lassan öntsd fel a tejjel. Közben folyamatosan kevergesd, amíg besűrűsödik.

5.A besamelmártást öntsd acannelloni tetejére és morzsold rá a mozzarella sajtot. 180 fokra előmelegített sütőben süsd kábé 20–30 percig.

Szöveg és fotó: Studer-Tüske Veronika