A nap tippje: kávézó ínyenceknek

Borítókép: A nap tippje: kávézó ínyenceknek
A Jászai körül sétáltunk, amikor belebotlottunk a csodába!

"Sokat utaztam, hogy tanuljak a kávékészítésről. Találkoztam baristákkal Manhattan-ben, Londonban és Osloban. Itt próbáltam eltanulni a tökéletes kávé készítését. Ettől a pillanattól kezdve nem tudtam megállni, hogy saját magam is nyissak egy kávézót, ahol ezt a kávé iránti rajongást és tiszteletet barista társaimmal együtt kiélhetem..." – írja Repka P. Péter, a Madal Cafe üzletvezetője, hitvallásáról. Mi rögtön elhittük minden szavát, amint beléptünk a boltba és belekortyoltunk az elénk tett kávéba!

A Madal Cafe valóban a legmagasabb minőséget képviseli, a legprofibb géppel, fair trade kávéjával, kézműves pörkölőmestereivel és szakképzett baristáival. Tejes italai Cserpes tejjel készülnek, de szója- illetve rizstejjel vagy laktózmentes tejjel is kérheted őket. A kávék mellé finom házisütiket is választhatsz – mivel hétközben már 7:30-kor nyit, ideális lehet reggeliző helynek!

Ha úgy érzed, nem élhetsz az ottani minőség nélkül, haza is vihetsz az ott mért kávékból. Mi ajánljuk, mi megtettük...

További információ: madalcafe.hu

Mit árul el rólad a kávéd? Kattints és megtudod!