Kuszkusz cukkinivel és joghurttal
Egyszerű, mégis különleges vega fogás nem egészen félóra alatt. Diétázóknak is!
Előkészítési idő:15 perc
Főzési idő: 10 perc
Hozzávalók (2 főre):
•15 deka kuszkusz
•3 deci víz
•só
•1 kisebb cukkini
•1 gerezd fokhagyma
•1 lilahagyma
•1 marék mazsola
•1 teáskanál őrölt koriander
•1 teás�kanál őrölt kömény
•só
•olívaolaj
•1 evőkanál margarin
•joghurt
1. Forrósítsd fel a vizet, majd vedd le a tűzről és keverd hozzá a kuszkuszt. Fedd le és 10percig hagyd állni, aztán keverd hozzá a margarint.
2. Fűszerezd a kuszkuszt mazsolával, korianderrel és köménnyel.
3. A cukkinit vágd apróra és fokhagymás olajban süsd pár perc alatt puhára. A hagymát karikázd fel.
4. Tálald a kuszkuszt a sült cukkinikockákkal, a hagymával és a joghurttal.
Szöveg és fotó: Studer-Tüske Veronika