Hatalmasat énekelt a rákbeteg lány az America’s Got Talent-ben – Egyből a döntőbe juttatta Simon Cowell

Borítókép: Hatalmasat énekelt a rákbeteg lány az America’s Got Talent-ben – Egyből a döntőbe juttatta Simon Cowell Forrás: nbc.com/America's Got Talent
30 éves, már egy éve küzd a rákkal, ám áradó pozitivitása és lenyűgöző hangja az America’s Got Talent döntőjébe juttatta Jane-t.

Bátran állíthatjuk, a 30 éves Jane Marczweski az idei America’s Got Talent igazi felfedezettje, aki még meg is nyerheti a versenyt! A június első napján útnak indult legnagyobb és egyben legmagasabb pénzdíjazású tehetségkutató, immáron 16. szériájának második adásában feltűnt Jane, nem semmi hanggal és kisugárzással rendelkezik. A Nightbird művésznévvel megismert lány egy éve küzd a rákkal, de pozitivitása és saját dala az It’s OK hatalmas sikert hozott neki. Simon Cowell golden buzzer-t adott neki, ami egyenlő azzal, hogy az adott énekes minden további selejtezőt kihagyva, egyenesen az élő showba jut.

A produkció felvezetőjében kiderült, hogy a lány nagy beteg, melyre a zsűriből Simon Cowell megkérdezte, hogy most jól van-e. Az ohio-i lány elmondta, hogy további rákos burjánzásokat találtak legutóbbi kontrollján a tüdején, a gerincében és a májában, de mindezek ellenére sokkal fontosabbnak tartja, hogy több jót tudjanak meg róla, mint rosszat.

A produkció lélegzetelállító volt, pláne, hogy a Jane a saját dalát énekelte. A teljes zsűri le volt nyűgözve. A sírás és a csodálat keveréke volt látható az arcokon, dicsérték a lány hangját, előadásmódját és azt a valódiságot és könnyedséget, amit átadott a dallal Nightbird.

Ekkor hangzott el a lány azon mondata, mely üzenet lehet minden embernek:

"You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

...vagyis nem várhatsz a boldogsággal addig, amíg az életünk kevésbé lesz kemény hozzánk.

Üzenete rekord gyorsasággal szaladt szét az interneten, úgy mint a show videója is.

Simon Cowell a ritkán osztott ’Golden Buzzer’-t adta a lányak, mely nyílegyenesen a döntőbe röpítette őt.

Ha megnyeri a tehetségkutatót 1 millió dollárt vihet haza Nightbird.

Galériánkban az idei America’s Got Talentből hoztunk nektek képeket.