3 magyar ékszertervező, akiket érdemes szemmel tartani

DORIVISY,THEMAMAKIN,FRANCISKANÉMETH Forrás: Instagram, Dombóvári Judit
Rendszeresen lehet olvasni a magyar ruhatervezők diadaláról, akikre mi is nagyon büszkék vagyunk. Most azonban 3 olyan magyar ékszertervezőt mutatunk be, akik előtt nagy sikerek állnak.

Egy jó minőségű kiegészítő akár az egész életedet végigkísérheti. Ezért is fontos, hogy a megfelelő szakemberektől szerezd be ezeket az ékszereket. Ha pedig megtaláltad a tökéletes darabot, ne feledkezz meg az ápolásáráról sem!

dorivisy

Dóri a kortárs magyar ötvösművészet egyik legizgalmasabb egyénisége. Fontos célja, hogy minél többen merjenek magabiztosan, izgalmas és szokatlan ékszereket viselni. A márkát az egyediség, luxus, a bravúros anyaghasználat jellemzi. Mindez még egy-egy meglepő ötlettel megfejelve, évente többször is új kollekciókat tervez. Legfontosabb inspirációjának a természetet tartja, persze nem véletlenül: szörfözik, síel, járja az erdőt. 2011-ben elnyerte az Év Ékszere pályázaton az év pályakezdőjének díját,majd 2018-ban az Ékszerek Éjszakája kortárs ékszerfesztivál egyik fődíját.

dorivisy.hu

Margot Budapest - 1056 Budapest, Irányi utca 10.

dorivisy,ékszerek,kiegészítők
Forrás: dorivisy.hu
Dorivisy ékszerei

themamakin

Filigrán aranyozott ékszerei sárgarézből készülnek, melyeket kissé robusztus elemekkel, gyöngyökkel, kövekkel egészít ki. Az ékszerekészítés során, fontos szerepet játszik számára a kísérletezés izgalma. Sokszor a szokatlan geometriai formákat ötvözi a minimalizmussal. Legutóbbi kollekciójában megjelenik az édesvízi gyöngy, aminek igazi szépségét az anyag egyenetlensége adja, és hogy nincs két egyforma darab belőle.

themamakin.com

Repertory 1111 Budapest Budafoki út 5.

The Garden Studio 1061 Budapest Paulay Ede u. 18.

ékszer,kiegésztő,kortárs
Forrás: themamakin.com
Themamakin ékszerek

franciska németh

Jelenlegi kollekciója fülbevalókból és gyűrűkből áll össze. Az apró, finom és légiesen könnyed kagylószettek mellett, megjelenik néhány igazán óriási és látványos fülbevaló is, amelyeket egyenként lehet megvásárolni és a jelenlegi aszimmetrikus trend szerint tetszőlegesen kombinálni. Ezeket egészítik ki a tömör ezüstgyűrűk minimalista és klasszikus formavilága, valamint a 80-as, 90-es éveket idéző fülbevaló-párok. A kézzel megmunkált ékszerek tömör vagy aranyozott ezüstből készülnek, melyeket egyedi formájú, természetes, nyers ásványok és kövek, fényes cukorka- és ragyogó drágakőszínekben egészítenek ki.

www.instagram.com/franciskanemethjewellery

Je Suis Belle Boutique 1061 Budapest Paulay Ede u. 67.

ékszer,kiegészítők,kortárs
Forrás: Franciska Németh
Franciska Németh ékszerei