Marhahúsos-salátás fajitas

Borítókép: Marhahúsos-salátás fajitas
Különleges vacsora a kölyköknek 20 perc alatt!

Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 5 perc
Hozzávalók (5 személyre):

•60 deka marhabélszín
• 1-1 evőkanál olívaolaj, paprikapor és lime- vagy citromlé
• 1 fej lilahagyma
• 10 mélyhűtött mini tortillalap
• fél fej jégsaláta
• 1 avokádó
• másfél deci natúr joghurt
• 25 deka koktélparadicsom
• 2-3 evőkanál friss korianderlevél

1. Az avokádót vékonyan szeleteld fel. A húst vágd csíkokra, a hagymát gerezdekre, és keverd össze a paprikával és az olajjal. Forró serpenyőben, kisebb adagokban, néha megkeverve süsd át a húsos keveréket.

2. Melegítsd fel atortillalapokat azacskón lévő előírás alapján.

3. A felnegyedelt koktélparadicsomot keverd össze acitromlével és az összetépkedett korianderlevelekkel.

4. Ameleg tortillákra fektesd rá a szárazra törölt salátaleveleket, helyezd el rajtuk az avokádószeleteket, a húst és a paradicsomot. Óvatosan csavard fel. Kínálj hozzá joghurtot.

Szöveg: Simándi Júlia, fotó: Dean Wilmot/acpsyndication.com