Klasszikus és mégis más: húsvéti menü

Borítókép: Klasszikus és mégis más: húsvéti menü
Lazac, bárány, saláta, répa. Nálatok mi kerül az asztalra húsvétkor?

Akár nagy vendégséget vársz, akár szűk körben húsvétoztok a menü összeállítása mindig gond. Persze a bárány adott lenne, de itthon sokan idegenkednek tőle, és lássuk be nem is tartozik az olcsó húsok közé. Az alábbi menüsorból biztos könnyedén fogsz olyan fogásokat találni, melyeknek szinte mindeni örülni fog.

A recepteket a képekre kattintva éred el.

A húsvéti levesek jellemzően zsenge, könnyű levesek.

Tormás céklaleves

A húsvéti menüből nem hiányozhat valamilyen tojásos saláta, a mi menünkben madársalátával készül:

Spenótsaláta tojással

Vörösborban sült bárány
Az olasz húsvéti menü szinte biztosab báránnyal készül, érdemes egyszer kipróbálni!

Lazac szezámbundában

Nem hiányozhat az asztalról a sütemény. Idén legyen a húsvéti desszert valami könnyű, a nehéz krémes sütik helyett valami sajtkrémes, joghurtos sütit készíts.

Sajtkrémes répasüti

Csokikehely marcipánkrémmel