Süssina Stevia természetes édesítőszerek

Borítókép: Süssina Stevia természetes édesítőszerek
A Süssina Stevia a cukorhoz hasonlóan alkalmas forró és hideg italok édesítésére...

EGY FORRADALMIAN ÚJ CUKORMENTES ÉDESÍTŐSZER A SZTÉVIA NÖVÉNYBŐL

Egészséges étel – egészséges élet
Az egészséges élet biztosítja a megfelelő közérzetet. A Süssina Stevia az új alternatíva a természetes, alacsony kalóriatartalmú étkezéshez.
A kalóriaégetés fizikai megerőltetés, holott a kalóriákat mellőzni sokkal egyszerűbb. Minden teáskanál cukor 20 kalóriát jelent mindenféle plusz tápanyagtartalom nélkül. A Süssina Stevia, 1 g-os stick kiszerelésben, teljesen hasonló ízt biztosít, mint a cukor, de kalóriatartalma ennek csupán 18%-a. Ez az arány egy természetes összetevőnek, a dextróznak köszönhető. A dextróz teljes mértékben természetes anyag, és tömeget biztosít a Stevia stick terméknek.
A Süssina Stevia tabletta mindössze 0,06 kCal kalóriatartalommal gyakorlatilag kalóriamentes édesítést tesz lehetővé.

A STEVIA ELŐNYEI
•a Stevia egy természetes alapanyagból, a sztévia növény levelének kivonatából készül
•a Stevia kivonat önmaga kalóriamentes
•nincs negatív hatása a fogakra

A természetes cukorhelyettesítők új generációja
A Stevia egy természetes, növényi alapú édesítőszer. A bennszülött guarani törzs Paraguaiban a sztévia növényt „Kaa Hee” néven ismeri, ennek jelentése „édes növény”. A guarani törzs Amambay hegyvidékein több száz éve használja a sztévia növényt ételei édesítésére.
Dr. Moisés Santiago Bertoni, egy olasz botanikus (1857-1929) fedezte fel a növényt 1888-ban.
Napjainkban a Stevia Rebaudiana Bertoni, amely a crisanthemum családba tartozik, honosítva lett három kontinensen is: Dél-Amerika, Afrika és Ázsia. Évente háromszor szüretelik. A sztévia növény levelei tartalmazzák a szteviol glikozidot. Ez a természetes komponens található a sztévia kivonatban, amely így 200-szor édesebb, mint a cukor. A sztévia növény több mint 230 fajtája ismert Dél- Amerikában, de csak a Stevia Rebaudiana Bertoni tartalmaz ilyen mértékben szteviol glikozidot a leveleiben.
Az új édesítő népszerűsége világszerte egyre növekszik. A Süssina Stevia természetes édessége tökéletesen harmonizál minden étellel és itallal, jelentősen kevesebb kalóriatartalom mellett, mint a cukor esetében.

Édes kísértés
Édesítés kalóriamentesen vagy a lehető legkevesebb kalória mellett, a lehető legtermészetesebben… egy álom, amellyel világszerte találkozhatunk. Most végre itt a megoldás: a dél-afrikai sztévia növény zöld levelei mindenkinek alternatívát kínálnak, aki tartózkodni próbál a mesterséges édesítőktől és a cukortól.

Süssina Stevia formula
A Süssina Stevia formula megédesíti hideg és forró italait, megfelelő gyümölcssalátákra, krémekbe, szószokba, stb.

A Stevia biztonsága
A DA, az EFSA, a Schweizer Bundesamt és más nemzetközi, nagy hírnevű élelmiszer ellenőrző szervezet minősítette a sztéviát emberi fogyasztásra alkalmasnak. Több mint 150 millió ember használja nap mint nap bolygónkon, és ez a szám folyamatosan nő.

Ez a cikk promóció.