Gyerekprogramok február 6-tól 12-ig

Gyerekprogramok február 6-tól 12-ig

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

G

Gyerekorperától a cápaetetésig lesz itt minden, érdemes jól felöltözni és elindulni valamerre. Ha mást nem, hát szánkózni egy jó nagyot!

Aska és a farkas – ifjúsági musical
A Nobel-díjas boszniai író, költő, Ivo Andrić meséjében, Aska ki szeretne törni a birkák zárt közösségéből, és bárány létére balett-táncos akar lenni, de álmát csak a farkassal való találkozást követően valósíthatja meg. A farkas pedig Askának köszönhetően megismeri az élet szépségének és értelmének azt az aspektusát, amellyel a kis birka nélkül sohasem találkozhatott volna. A Szabadkai Népszínház Magyar Társulat előadása.
Febr. 6., 19:00 József Attila Színház (1134 Budapest Váci út 63.)
www.jozsefattilaszinhaz.hu

Zenebuborék - zenés drámafoglalkozás 0,5-3 éves korig
Hol volt hol nem volt valahol messze messze volt egy hatalmas erdő, aminek legöregebb fájában lakott Bóbita a tündérlány... és hogy mivel fogunk elrepülni erre a varázslatos helyre szárnyak nélkül? Ha eljöttök biztosan kiderül, sok énekléssel, világzenékkel, népi és kortárs mondókákkal !
Febr. 7., 10:00-10:45 Noha Stúdió (1137 Budapest, Pozsonyi út 12.) www.nohastudio.hu

Pinokkió
Geppetto mester ügyes kézzel egy kis fabábut készít a háza előtt talált tuskóból és Pinokkió névre kereszteli. Benne látja fiát, akire mindig is vágyott, és egy este a Jó Tündér meghallgatja imáját. A mester legnagyobb meghökkenésére a kis bábu életre kel. Hihetetlen kalandokba keveredik, mialatt atyja kétségbeesetten keresi, ám a Jó Tündér minden lépését vigyázza. A Budapest Táncszínház előadása.
Febr. 8., 15:00 Bemutató Művészetek Palotája (1095 Budapest Komor Marcell utca 1.) www.mupa.hu

Láttál már cápaetetést? 30’
… ha még nem, akkor itt az idő, hogy megnézd életed első cápaetetését! A Tropicariumban minden csütörtökön saját szemeddel láthatod, hogyan is táplálkozik az öt cápa és a velük élő ráják, valamint a decemberben frissen beköltözött cápafarkú gitárrája.
Febr. 9., 15:00 Tropicarium Budapest (1222 Budapest Nagytétényi út 37-43.)
www.tropicarium.hu

Mátyás király és a cinkotai kántor - zenés, mesés történelmi kalandozás
Mátyás ebben a mesében is álruhában járja az országot, ahogy azt oly' gyakran szokta volt...Most épp' Cinkotára látogat deákként, s meg sem áll a kocsmahivatalig. Keresvén a papot, a kántorral akad össze. Szokásához híven uralkodónk kérdéseivel teszi próbára e jeles férfiút. A próba túl jól sikerül, ám ahelyett, hogy megharagudna az éleseszű kántorra, aki csaknem túljárt az eszén, megjutalmazza őt... De úgy ám! Ezek ilyen idők voltak...
Febr. 9., 10., 29., 14:00 Holdvilág Kamaraszínház (1161 Budapest, Ságvári utca 3.)
www.holdvilag.hu

Gryllus Vilmos koncert
Febr. 11.,9:30., 11:00 IBS (1021 Budapest Tárogató út 2-4.)
www.ibs-b.hu 


Pomádé király új ruhája – gyermekopera 120’
Pomádé király őfelségének fő a feje, új ruhája miatt, ám két idegenből érkezett takács csodafonálból sző, csodakelmét, s már kész is a pompás új öltözet. A ruhát azonban csak az igaz, okos, becsületes emberek látják, a buta, gonosz hazugok pedig csak levegőt… Neked teszik a király új ruhája?
Febr. 12., 11:00 Magyar Állami Operaház (1061 Budapest Andrássy út 22.) www.opera.hu

NYERJ A KINCCSEL DA VINCI LEARNIN-AJÁNDÉKCSOMAGOT!
Biztosítsd már most az ez évi KINCS- adagodat, és fizess elő egy teljes évre 3540 Ft helyett 2950 Ft-ért! Ha így teszel, DA Vinci Learning-ajándékcsomaggal kedveskedünk neked! http://kincsprogram.hu/elofizetes/

Tovább olvasok
Kép
Fejfájás: meddig rosszullét, honnan betegség?

Az egyik leggyakoribb testi panasz a világon: az emberek 90 százaléka élete során legalább egyszer megtapasztalja. Fejfájás és fejfájás között azonban van különbség, nem is kicsi. Ahhoz, hogy megfelelően kezelhesd, légy tisztában az egyes típusokkal.

Kép
Hogyan kavarodtam össze egy harminc évvel idősebb férfival

Márta összejött egy tanárjával az egyetemen. Megérte? Elmeséli.

Kép
Így hatott a koronavírus az álmainkra

Zuhanás, üldözés, fogak elvesztése – mind a rémálmaink jól ismert témái. A covid-járvány kezdete óta a félelmetes álombéli forgatókönyvek tárháza tovább bővült: bogarakkal, megfertőződéssel és a hirtelen felismeréssel, hogy nem viselünk maszkot emberek között.

Kép
Demotivációs tréning – azaz hogyan veszítheti el egy kamasz egy füst alatt a tanulást, a szüleit és az önbecsülését

Zoltán tanár, bár néha alig érti, hogyan lett azzá. A csendes külvárosi iskolában megbecsülő közegre és sok-sok gyerekre talált, akikkel próbál jobb kapcsolatot tartani, mint tették azt vele a saját tanárai. Elmesélte nekünk azt a történetet, amiben személyesen tapasztalta meg, hogyan lehet visszaélni csekélyke hatalommal is, és micsoda sorsrontást jelent a megalázás egy gyerek számára.

Kép
Napi horoszkóp október 29.: a Skorpióknak a meggyőző képességükre lesz szükségük, a Nyilasok nem szeretik a váratlan helyzeteket

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, merthogy ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Kép
A legfurcsább pszichológiai kísérletek

Kegyetlenek vagyunk, mi emberek? Tényleg az előítéleteink, a hárításaink, a megfelelni vágyásunk, az ösztöneink vezetnek bennünket? A szociálpszichológia kísérletekkel igyekezett feltérképezni, hogyan viselkedünk társas helyzetekben olyankor, ha kizökkenünk a megszokottból és valami szokatlannal szembesülünk. A vizsgálatok eredményein a mai napig olvasók milliói borzonganak vagy esnek egyik ámulatba a másikba.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem