Természetesség, hétköznapi luxus és kert a négy fal között - Ez vár ránk 2022 legtrendibb otthonaiban!

Borítókép: Természetesség, hétköznapi luxus és kert a négy fal között -  Ez vár ránk 2022 legtrendibb otthonaiban! Forrás: salonbudapest.hu
Természetes anyagok, fa, bőr, kő és növények minden mennyiségben - talán ezek jellemzik legjobban a 2021-es és 2022-es évet, már ami a lakberendezést illeti. Az organikus anyagokból készült bútorok, kiegészítők és natúr textúrák mellett idén tarolnak a geometriai formák, és fontossá vált az emberek számára az otthoni luxus, a tökéletes kényelem.

A lakberendezés kedvelői és a modern dizájn szerelmesei jól ismerik a S/ALON BUDAPEST kiállítást, ahol egyetlen hétvége alatt élőben is kipróbálhatók a legújabb bútorok, megismerhetők és megtapinthatók az elkövetkezendő évek népszerű szőnyeg-, tapéta- és falfesték textúrái. Az eseményen debütálnak a nemzetközi designerek legújabb darabjai mellet számos hazai tervező újdonságai is. A kiállítás három napján ráadásul szakértők is segítséget nyújtanak az otthonok kialakításához vagy újragondolásához.

Szeretnéd tudni, milyen trendek uralkodnak majd a közeljövőben a lakberendezés területén? Nézd meg galériánkat és gyűjts inspirációt!

A S/ALON BUDAPEST idei vendégországa Csehország lesz számos fiatal cseh designer bemutatásával. Külön érdekesség, hogy Anna Amélie divattervező első lakásdekoráció kollekciója is az eseményen debütál, egy különleges gardróbot pedig a NUBU letisztult darabjai töltenek meg élettel.

S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás, Papp László Budapest Sportaréna, szeptember 24-25-26.

www.salonbudapest.hu