Mazsolázz velünk 2020 fürdőruhatrendjei között

joynapok,fürdőruha,divat,trend,nyár Forrás: GettyImages
Idén divat a csíkos, a pöttyös, a fodros, az aszimmetrikus, és többek között a trópusi mintás fürdőruha is. Széles a paletta, amiről választhatunk, már csak azt kell kitalálnunk, hogy hova vesszük majd fel őket.

Egy jól megválasztott fürdőruhában, ami illik a testalkatodhoz, a bőrtónusodhoz, a stílusodhoz, bárhol, bármikor jól érezheted magadat, akár a tengerparton, a medence mellett, a kertben vagy az erkélyen viseled. Mindegy, hogy van-e, aki lát benne, vagy csak te vetsz magadra néhány pillantást a tükörben, amikor belebújsz, így is, úgy is jól érezheted magad benne, hiszen a tökéletes darabtól önbizalmat kaphatsz. Nem igaz?

2020 nyarán hódítanak az egyberészes darabok, az egyszerű vonalvezetésű úszódresszek, a magas nyakú strandviseletek, de az aszimmetrikus darabok és az örök klasszikus trópusi, állatmintás és csíkos dresszek sem maradnak le a listáról. Ha még egy övvel is el vannak látva, biztos lehetsz benne, hogy abszolút 2020-as fürdőruhát választottál. Ha ezek közül, és a most következő dresszek közül ott lapul már egy-egy darab a fiókodban, nyert ügyed van. Ha még nem tettél szert egy ilyen új fürdőruhára, érdemes körülnézned az online boltok és a hazai tervezők „polcain”, hiszen egyes darabokhoz most akciósan juthatsz hozzá a Joy-kuponokkal, arról nem is beszélve, hogy ezzel támogatod a magyar tervezőket is.

Egyet azonban soha ne felejts el: csak azért ne hódolj be az aktuális trendeknek, mert most épp az van porondon, válaszd azt a darabot, amiben jól érzed magad és amivel azonosulni tudsz!