Tádám: Magyarország 2019-es Cukormentes Tortája
2019-ben kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, hazánkra jellemző ízvilágú tortákkal lehetett pályázni a Magyarország Cukormentes Tortája címre, így nem csoda, hogy a beérkezett pályaművek mindegyike tartalmazott valamilyen hazai gyümölcsöt (is).
A szegedi A Cappella Cukrászda hozzáadott cukor nélkül készült alkotása nyerte idén a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt. A „Kicsi Gesztenye” győzelmét az Országházban jelentették be a Magyarország Tortájával és az augusztus 20-i ünnepi programok ismertetésével együtt.
Magyarország Tortája a „Boldogasszony csipkéje” lett, melyet a Tóth Cukrászda készített. A két győztes tortát a nagyközönség először augusztus 18-án, 19-én és 20-án, Budapesten, a Magyar Ízek Utcáján kóstolhatja majd meg.