Zsepiket előkészíteni: jönnek az idei év legmeghatóbb karácsonyi reklámjai

karácsony,karácsonyi reklámok,advent,videó Forrás: Heathrow
Összegyűjtöttük 2018 legszuperebb karácsonyi reklámjait, amelyek kedvesek, elgondolkodtatóak, meghatóak és persze egytől egyig gyönyörűek. Vigyázat: szórványosan könnyekre és párás szemekre lehet számítani!

A karácsonyi reklámok ugyanúgy részei az ünnepi várakozásnak, mint a gyertyagyújtás vagy a karácsonyi zenék hallgatása, ezért összegyűjtöttük a legmeghatóbb és persze legelgondolkodtatóbb alkotásokat a nagyvilágból, amelyek nagy részét nálunk ugyan nem sugározzák a tévéadók, mégis úgy gondoljuk, érdemes végignézni őket.

Igaz, hogy a cégek elsődleges célja az lenne velük, hogy minél nagyobb legyen a forgalmuk és hogy minél többen ismerjék meg őket, mégis vannak köztük igazán elgondolkodtató és megható alkotások is. Következzenek most a szerkesztőség kedvencei, amelyeken - nem tagadjuk -, néha könnybe lábad a szemünk.

John Lewis

A brit áruház évről évre bemutatja ünnepi reklámjait, amelyektől garantáltan könnybe lábad a szemünk. Az idei évi videójuk azonban rendkívül megosztóra sikeredett. Jócskán kapott hideget meleget, szerintünk azonban a „The Boy and The Piano” vagyis „A fiú és a zongora” című videójuk, az egyik legmeghatóbb üzenetük, ami arra világít rá, hogy hogyan tudja megváltoztatni valaki életét akár egy jól megválasztott ajándék is. A videóban pedig nem más kapott szerepet, mint Sir Elton John!

Heathrow

A légitársaság 2018-as reklámja telitalálat, amivel rengetegen tudnak azonosulni, hiszen egyre többen vannak, akik kénytelen kisebb-nagyobb távolságra költözni szeretteiktől. A téma már önmagában szívszorító, amire a kedves mackócsaláddal megjelenésével már megint ráerősítettek. Mi igazán szívmelengetőnek találjuk ezt a videót!

Sainsbury's

Az áruház évre évre lenyűgöző reklámokkal rukkol elő, de az idei évben még rátettek egy lapáttal, amikor egy szégyenlős kislányt állítottak a központba – pontosabban reflektorfénybe –, aki a karácsonyi ünnepségen énekel a színpadon. Az izgulós „kis csillag” alig hallhatóan kezdi el énekelni a dalt, de amint meglátja édesanyját, visszatér az önbizalma. A Sainsbury's üzenete: „Mindent odaadunk azoknak, akiket szeretünk.”

McDonald's

A reklámban a rénszarvasoké a főszerep, akik éhesen segítenek a Mikulásnak. Míg a Télapó elvan látva minden földi jóval, addig a patás segítőire senki sem gondol, - míg nem az ősz szakállú gondol egyet és...

Cadbury

A brit édességgyártó cég arra buzdít bennünket kisfilmjében, hogy apró kedvességekkel, amolyan titkos mikulásként lepjük meg szeretteinket. Mindegy, hogy hány éves az illető, gyerek vagy felnőtt, fiú vagy lány, dolgozik vagy épp kocsit szerel...

Visa

A Visa idei reklámfilmjében bolti eladókat láthatunk, akik mind, mind az „All I want for Christmas” című dalt éneklik. Ugyan a videó végén a cég gyakorlatilag az arcunkba tolja a Visa kártyát, az üzenetük mégis nagyon tetszik: karácsonykor is vásárolj helyi termelőktől, kisboltoktól, péktől és virágárustól!

Neked melyik a kedvenced?
John Lewis
Heathrow
Sainsbury's
McDonald's
Cadbury
Visa