Szeretnél egy Happy One-t?

Szeretnél egy Happy One-t?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

K

Képzeljen el egy óceánt vagy egy levendula mezőt. Azonnal jobb kedvre deríti, megtelítve az embert a jó lét és a boldogság érzésével. Ez nem más, mint a színek hatalma. Azonnali spontán reakciókat váltanak ki; képesek boldogságot hozni életünkbe, feldobni hangulatunkat, megnyugtatni és pihentetni, vagy energiával feltölteni és izgalomba hozni.

Édes, mint egy cukorka, illatos, mint egy levendula mező, élénkítő, mint a zöldcitrom leve, vagy friss, mint az óceán: az Aspire One Happy négy gyönyörű színben érkezik, melyek megtölti az Ön életét izgalommal és jókedvvel: Cukorka rózsaszín, Levendula lila, Lime zöld és Hawaii kék; négy menő szín, melyek átváltoztatják ezt a netbookot a divat egy megnyilvánulásává.

Adjon életéhez egy csipetnyi nőiességet és játékosságot a Cukorka rózsaszín verzióval, vagy vágjon fel a Levendula modell kifinomultságával, eleganciájával és egyediségével; dolgozzon a Lime zöldön, mely csupa élet és energia, éppúgy, mint Ön, vagy érezze az óceán frissességét és az égbolt szabadságát a Hawaii kék verzióval. Minden egyes darab jó eséllyel pályázik a következő olyan digitális eszköz státuszra, mely a kívánságlistára kerül az olyan divatos fiatalok számára, akik rendkívül mobilisek és saját trendet kívánnak teremteni.

Az Aspire One Happy jóvoltából az online lét és életünk megosztása családunkkal és barátainkkal csak néhány kattintásra van csupán az Aspire One Happy-vel. Annak érdekében, hogy az Ön élete még könnyebb legyen, Android és Windows 7 operációs rendszerrel is fel van szerelve. Ugorjon fejest közösségi életébe és indítsa el az Android-ot, ha csak egy gyors csevejre vágyik barátaival. Amikor pedig csúcsteljesítményre van szüksége, egyszerűen csak váltson operációs rendszert és használja ki a Windows® funkcionalitását anélkül, hogy újra kellene indítani a rendszert.

Akár otthon, akár máshol használja, az Aspire One Happy megszabadítja Önt a kábelektől akár 8 órára is, így Ön képes lesz követni az eseményeket a közösségi hálózataiban, befejezheti iskolai házi feladatát, míg a buszon utazik, megnézheti leveleit, vagy szörfölhet a neten amennyit csak akar. Amikor pedig töltésre van szükség, az Acer MiniGo adapter gondtalanná teszi utazásait, köszönhetően a cserélhető hálózati töltő konverternek.

Mindezek tetejében, az Aspire One Happy fejlett kommunikációs technológiákat tartalmaz, mint például a Wi-Fi CERTIFIED™ kapcsolat, mellyel kihasználhatja az összes elérhető vezetéknélküli hálózatokat, vagy a Fast Ethernet, amennyiben vezetékes LAN kapcsolatra lenne szüksége. További lehetőség még a beépített 3G kapcsolat, mellyel folyamatosan együtt élhet a közösségi hálózatával, valamint a Bluetooth®, mellyel másodpercek alatt megoszthat fényképeket és zenéket barátaival.

Csúsztassa be saját Aspire One Happy-jét hátizsákjába, vagy akár kézitáskájába és szinte észre sem fogja venni, hogy ott van. Ultra-vékony (csupán 24mm) és ultra-könnyű – 1,25 kg a 6 cellás akkumulátorral szerelt modell – ugyanakkor szenzációs 28 cm (10.1”) WSVGA nagy-fényerejű kijelzővel rendelkezik, 16:9 méretaránnyal, mely tökéletes a webes csevegésre, web böngészésre és online videó nézegetésére. Továbbá, a jobb teljesítmény és az energiatakarékosság érdekében a kijelző LED hátsó-megvilágítású technológiával készült.

Kényelmes, nagyobb gombokkal ellátott billentyűzet és egy széles multi-gesture érintőmező található rajta, mely tökéletes dokumentumok görgetéséhez, képek forgatásához, nagyításhoz és böngészéshez, mindez az ujjak kényelmével. Az Aspire One Happy ideális eszköz otthoni vagy iskolai kutatásokhoz is. És ha csak kikapcsolódásra vágyik, cseveghet szemtől szemben barátaival az Acer Crystal Eye webkamera és mikrofon jóvoltából.

Az Intel Atom N450, vagy a nagyteljesítményű és alacsony fogyasztású két-magos Intel Atom N550 processzorok választékával a motorháztető alatt, az Aspire One Happy 2GB rendszermemóriával érkezik, valamint olyan alkalmazások gazdag választékával, melyek lehetővé teszik, hogy Ön szörfözzön az interneten, megosszon fényképeket és videókat, zenét hallgasson, és ha igazán szükséges, akkor befejezheti azt a trükkös házi feladatot is, és mindezt akár egyszerre is. Továbbá az Intel® Graphics Media Accelerator 3150 csatlakozik a processzorhoz a nagyszerű grafikai teljesítmény elérése érdekében. Egy nagy belső merevlemez meghajtó, akár 250 GB kapacitással, valamint egy beépített multi-in-one kártyaolvasó biztosít kényelmes tárolási opciót és fájlmegosztást.

Akárhol is vagyunk, mindannyiunknak felelősséget kell vállalnunk a környezetért. Ezért van az, hogy az Aspire One Happy a fenntarthatóság gondolatával a középpontban született meg. Az intelligens áram-gazdálkodási technológiák és a környezetbarát gyártás együtt hozta létre ezt a teljes körűen zöld terméket. A RoHS és WEEE megfelelőség azt jelenti, hogy kevesebb veszélyes anyagot használtak fel a gyártás során; egyszeri feltöltéssel elérhető egész napos energia, Acer MiniGo adapter, LED hátsó-megvilágítású kijelző és alacsony áramfelvételű processzor garantálja az Energy Star® elvárások teljesítését.


Az Acer H7531D videó-projektor a mozi varázsát viszi el az Ön nappalijába

Kivételes színteljesítmény minden féle tartalom számára, bármilyen környezetben, Full HD (1080p) kivetítés, alap 16:9 méretarányban, valamint számos kiváló tulajdonság, mely a könnyű használatot és a rugalmasságot segíti: az Acer H7531D videó-projektor ideális minden jellegű multimédiás felhasználási területre. A szenzációs minőség és a felülmúlhatatlan rugalmasság kombinációja a filmszínház érzetét hozza el az Ön nappalijába.

A vezető technológiák, melyek új értelmet adnak a képminőségnek, valamint a Full HD kivetítés együtt garantálja, hogy az Acer H7531D révén Önnek lenyűgöző szórakozásban lesz része, akár filmet, akár sportot néz, vagy valamilyen játékkal játszik. A hihetetlenül élethű képek még jobb kontraszttal és nagyobb fényerővel jelennek meg, így ez a projektor az otthoni mozizás élményét egy teljesen új szintre helyezi fel.

A fekete szintek kezelése a kulcs az igazán kifinomult kivetítés élményhez. Ez a nagyfelbontású projektor DynamicBlack™ technológiával van ellátva, mely képkockánként elemzi a látványt, és minden egyes képet dinamikusan az optimális fekete szintekre hangolja, miközben megőrzi a képek eredeti fényerejét, az eredmény a lehető legélénkebb képminőség és a lenyűgöző, akár 50000:1 kontrasztarány. A H7531D eszköztárában még megtalálható az akár 2000 ANSI lumenes fényerő is, mellyel képes garantálni a nagyszerű szórakozást még olyan helyeken is, ahol a környezeti fény viszonylag erős.

A színpontosság és az élesség javítására készült csúcs-technológiák biztosítják a képek kiváló minőségét, mély kontrasztokkal és gazdag részletekkel, hogy a házi mozizás kompromisszummentes legyen. A H7531D a képeket természetesebb és kiegyensúlyozottabb árnyalatokban reprodukálja, így a tónusok valóban élethűek lesznek. Mindez az Acer ColorBoost II+ technológiának köszönhető, melyben egy optimalizált 6-szegmenses színtárcsa, egy erős képfeldolgozó egység és egy fejlett lámpa hullámformátum található, melyek kiválóan javítják fel a színteljesítményt.

Idővel a projektorokra jellemző ún. színhanyatlás következik be, amikor a vásznon megjelenő képek sárgás vagy zöldes színezetet kapnak. Most az Acer projektorok kihasználják a ColorSafe II, DLP® technológia és az Acer egyedülálló szín-kompenzációs technológiáját az optikai komponenseken, így a kép integritása még hosszabb használat után is garantált lesz, és a képek gyakorlatilag immunisak lesznek a színhanyatlásra.

Az alap Full HD (1080p) felbontáson túl, a H7531D két HDMI™ csatlakozóval van felszerelve, ez biztosít sima kapcsolatot a legújabb digitális forrásokkal, valamint a True 24p tulajdonsága, mellyel a filmszerű megjelenítés garantál szenzációs vizuális élvezetet. Ennek eredményeképpen ez a projektor szenzációs játékot tesz lehetővé, valamint igazi mozis élményt nyújt, mivel a kivetített kép az eredetit tükrözi vissza és minden egyes részletet hihetetlen pontossággal kap vissza a néző.

A H7531D elegáns fehér és ezüst borítással készült, finoman lekerekített szegletekkel, szépen kiegészítve egy csipetnyi stílussal bármilyen otthoni környezetet. Az íves vonalvezetés jóvoltából a szellőzőnyílás elegánsan rejtőzködik, a nyomógombos lábak pedig jelentősen megkönnyítik a projektor problémamentes üzembeállítását. A vezérlőpanel kék megvilágítást kapott, hogy sötét környezetben is könnyen menjen az üzemeltetés.

Számos kiváló tulajdonság segít abban, hogy a projektor felhasználhatósága és rugalmassága még jobb legyen.
A fal-szín kompenzációs tulajdonságának köszönhetően a H7531D még akkor is pontos tónusokat jelenít meg, amikor a képet színes falra vetítik. Csak a fal színét kell kiválasztania a menüből és a projektor automatikusan hozzáigazítja a megjelenített kép tónusait. Ennek eredményeképpen, Ön mindig kiváló minőségű képeket fog látni, még akkor is, ha a hagyományos fehér vetítővászon nem áll rendelkezésre.

Ha rendelkezik elektronikus képernyővel, akkor használhatja a beépített 12V DC képernyő-vezérlés csatlakozót, mellyel kapcsolódhat H7531D. Ez lehetővé teszi, hogy a képernyő szinkronban működhessen a projektor állapotával.

A bonyolult otthoni állítgatás könnyedén áthidalható a függőleges trapézkorrekció jóvoltából, manuálisan vagy akár automatikusan is. A trapézkorrekció kiküszöböli a potenciális függőleges képtorzítást, amikor a kivetítés nem pontosan vízszintesen történik; a közönség mindig tökéletes téglalap alakú képet fog látni, függetlenül attól, hogy a projektor felfelé vagy lefelé néz a vetítővászonra. A H7531D továbbá fel van szerelve egy automatikus mennyezetre-rögzítés-korrekció tulajdonsággal. Ez egy gravitációs szenzor segítségével érzékeli, ha a projektor a mennyezeten van rögzítve, és azonnal elforgatja a képet, hogy a megjelenítés tájolása megfelelő legyen.

Zárt feliratozás funkciójával a H7351D írott szövegként jeleníti meg a párbeszédeket és a nem beszéd jellegű elemeket a képernyőn, mely értékes lehet a filmek és videók megértésének elősegítésében. Ez a funkció segít a hallássérülteknek, továbbá nagyon hasznos lehet a nyelvtanulás során is.

Azon túl, hogy akár 4000 órás lámpa élettartamot kínál, mely segítségével megtakaríthatjuk a csere költségét és hosszú távú projektor használatot nyerünk, a H7531D rendelkezik az Acer EcoProjection eszközzel is, mely egy olyan környezetbarát megoldás, ami drámaian csökkenti az áramfogyasztást készenléti állapotban. Továbbá a projektor automatikusan ECO üzemmódba kapcsol, ha 5 percig nem érzékel bemeneti jelet, mellyel akár 20%-kal is csökken az áramfogyasztás. Az Acer EcoProjection csomag része az Acer ePower Management eszköz is, mellyel testre szabott energiagazdálkodási konfigurációkat készíthetünk.
Az új nagyfelbontású projektor továbbá igen halk működést garantál, csupán 26dB zajszinttel Eco üzemmódban (30dB Normál üzemmódban), mindemellett nagyszerű hanghatást a prezentációkhoz és videókhoz a beépített hangszórók révén, megteremtve ezzel egy igazán jól teljesítő mozit az Ön otthonában.

Annak érdekében, hogy az Acer projektorok használata könnyebb és problémamentes legyen, az Empowering gomb, mely a vezérlő panelen található, lehetővé teszi, hogy Ön speciális látványi, beállítási és időzítési segédleteket használhasson.

Az Acer H7531D videó-projektorra 5 garancia vonatkozik a DLP chip tekintetében és 1 év garancia a lámpára, üzemóra korlátozás nélkül.

Tovább olvasok
Kép
2020 karácsonya is lehet szuper - 3 férfias ajándék, amiket a neten is simán beszerezhetsz!

Ha nem akarod a legutolsó pillanatra hagyni a vásárlást, itt az ideje összeírni, kit mivel lepnél meg idén karácsonykor. A férfiaknak nem mindig könnyű ötletes és hasznos ajándékot tenni a fa alá - ebben segítünk most!

Kép
Második babáját és 2020 történéseit gyászolja Meghan Markle

A New York Times-ban jelent meg Meghan őszinte vallomása a vetélésről és fontos dolgot üzent minden nőnek!

Kép
Napi horoszkóp november 30.: a Bakoknak érdemes nyitottabbnak lenniük, a Halak diplomáciát gyakorolnak

A hónap utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Kép
"Miután kigyógyultam a koronavírusból, az alábbi különös dolgot vettem észre"

Még szakértők sem tudják, pontosan milyen hatással van a szervezetre hosszabb távon a koronavírus.

Kép
Tökéletes tökéletlenségek a médiában és a nagyvilágban

A legújabb részben egy kényes és sokakat megosztó témáról beszélgetünk az ÉvaMagazin.hu podcast műsorában, a Mesélj, Anyukám!-ban.

Kép
Hancúr karantén idején: "Az alvásidőben lezavart együttlét végére kelt fel a lányunk, aki nem értette, miért vagyunk meztelenek délután 3-kor"

Soha nem látott hévvel faljátok egymást, sutyiban, netán a gyerekek elől bujdokolva csókolóztok, vagy a fáradtságtól egyszerűen gondolni se tudtok a szexre? Miközben sok házaspár már egymás puszta létezésétől is a falra mászik a karanténos mindennapokban, mások boldogan élvezik ki a szoros közelséget, attól függően, kinek milyen hatással van a jelenlegi helyzet a libidójára. Megkérdeztünk néhány anyát, hogy áll a szexuális életük a karantén alatt.

Kép
Ez történik a testeddel, ha nincs szex

Erősíti az immunrendszeredet, mérsékli a stresszt, és a vérnyomásod is alacsonyabb lesz, ha rendszeresen hancúroztok a pároddal. Ha viszont csak kevés, vagy egyáltalán nincs szex, a tested ahhoz fog alkalmazkodni és problémák sora jelentkezhet.

Kép
Mikor kezdhető újra a sport a koronavírus fertőzés után?

Bár a koronavírus fertőzöttek többsége szerencsére teljesen felgyógyul, bizonyos esetekben viszont komolyabb szövődmények alakulhatnak ki, akár hónapokkal később is. Sportolók esetében különösen fontos lenne egy kardiológiai ellenőrzés.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem