Trambulinozó boxer, kartonból épített kémény: 14 karácsonyi reklám, ami egészen biztosan meg fog ríkatni

Borítókép: Trambulinozó boxer, kartonból épített kémény: 14 karácsonyi reklám, ami egészen biztosan meg fog ríkatni Forrás: Coca-Cola
Sebes léptekkel haladunk az év vége felé, ezzel együtt pedig csak néhány hét, és itt a karácsony. A Tv-ben és az interneten elindulnak az ünnephez köthető tartalmak áradata, köztük a könnyfacsaró karácsonyi reklámok is.

Lassan egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány hét is van vissza karácsonyig. Az év azon ünnepe ez, mely a legtöbb embernek a világon azt a bizonyos legnagyobb ünnepet jelenti. Ilyenkor meglágyulnak a szívek, szeretteikre többet figyelnek az emberek.

Az év ezen szakaszát bizony a reklámkészítők sem hagyják ki, így olyan kisfilmeket forgatnak le az ünnep kapcsán, melyek láttán sokszor összeszorul a szívünk és könnyek szöknek a szemünkbe a látvány, a hangulat, a megelevenedő történet nyomán.

Biztos sokunk emlékszik arra a reklámra, amiben egy boxer vágyakozva nézi az éjszaka közepén trambulinozó rókákat, majd másnap, karácsony reggelén ő is örömugrándozásba kezd.

Idén sem lesz hiány meghitt karácsonyi videókból. A Coca-Cola idei filmjét az egész világon játszani fogják - a debütálás dátuma: november 15, úgyhogy legyetek résen-, melynek fő mondanivalója: az igazi karácsonyi varázslat abban rejlik, ha nyitunk egymás felé. A Magyarországon, az etyeki Korda Stúdióban forgatott reklám és a Nyiss a csodára gondolat mögött viszont több is van: az üdítőital cég idén ismét összefog a Magyar Vöröskereszttel és együtt buzdítják az embereket az adományozásra. Közös mottójuk: odafigyeléssel a karácsony varázsa több emberhez juthat el.

14 csodás reklámfilmet kerestem nektek, mely az utóbbi évek legviccesebb és legszívbemarkolóbb karácsonyi történeteit hozza el nekünk!