12 híres ember, aki divatmárkájával is kaszál

rebel wilson,divat,márka,ruha,sztár Forrás: Instagram
A hírességek számára mindig is különösen fontos volt a divat. A különböző fellépések, a sok fotózás, a mindig makulátlan megjelenés számukra elengedhetetlen. Így hát nem csoda, hogy sokan döntenek úgy: saját márkát alapítanak.

A divat sokunknak fontos. Szeretjük magunkat jól öltözöttnek, csinosnak érezni. Imádjuk a divat magazinokat és legszívesebben minden árnyalatát megvennénk a kedvenc rúzsunknak. Biztos nektek is eszetekbe jutott már, milyen lenne ruhákat tervezni, akár egy saját márkát alapítani. Legtöbbünknek ez sajnos, mindig csak egy vágy marad, viszont sok hírességeknek megadatott, hogy tényleg valóra váltsa ezeket az álmokat.

A sztárok életében a divat hatalmas szerepet tölt be. Számtalan eseményen, gálán vesznek részt, amiken természetesen mindenki a legjobb formáját hozza. Rengeteg divat céggel vannak kapcsolatban, folyamatosan márkás ruhákkal és luxus termékekkel vannak körülvéve. Természetes, hogy jól ismerik a divatvilágot és értenek a ruhákhoz. Sok híresség határozza el tehát, hogy alapít egy saját márkát. De kik azok, akik tényleg jól menő márkát tudtak létrehozni?

Nézzétek meg a 12 hírességet, aki sikeres divatmárkát alapított.