Az esküvő, amin a gyűrűhordó kutyák elhálták a nászt - 10+1 vicces lagzibaki

Borítókép: Az esküvő, amin a gyűrűhordó kutyák elhálták a nászt - 10+1 vicces lagzibaki Forrás: Pexels-Pixabay
Nagyon örülünk, hogy ezek az esküvői fiaskók nem velünk történtek meg.

A Bored Panda több száz vicces esküvői sztorit gyűjtött össze, amelyek között hátborzongatóak is akadnak. Ezek közül szemezgettünk:

1.

A négyéves virágszóró kislány elfelejtette, mit is ünneplünk, és végig a „Boldog szülinapot!” című dalt énekelte.

2.

Az unokatestvéreméknek gyönyörű kerti esküvőjük volt. A vőlegény zavarában egy picit nehezen mondta ki az igent. Ráadásul pont akkor szállt rá az arcára egy szúnyog, amit a menyasszony lecsapott. A vendégek persze nem látták a szúnyogot. Csak a pofont.

3.

Harminc évvel ezelőtt a nagy napon az apám sikeresen bezárta magát a hivatal mosdójába, és csak öt perccel a ceremónia előtt sikerült kiszabadulnia. Még épp időben.

4.

Az eskütételkor zavaromban a feleségem nevét mondtam a sajátom helyett.

5.

A nagymamámat én vezettem a helyére az unokatestvérem esküvőjén. A mama hangosan suttogva megjegyezte:

Milyen kár, hogy Mariann soha nem fog férjhez menni.

Én vagyok Mariann.

6.

A menyasszony és a vőlegény kutyái voltak a gyűrűhordók. Milyen édes ötlet! - gondoltuk először. De meggondoltuk magunkat, amikor félúton a kutyák… hm … megpecsételték a saját párkapcsolatukat.

7.

Azt hittem, egyértelmű, hogy nekem kell elkapom a csokrot. Meg kellett verekednem érte egy tízévessel, de miután azt kiabáltam: „Légyszi, én 24 vagyok!”, végül átengedtem neki, arra gondolván, hogy úgyis lehet, hogy tényleg ő megy férjhez előbb. Végül az anyukája rávette, hogy adja oda nekem.

8.

Az ötéves gyűrűhordó unokaöcsém úgy vezette le a stresszt, hogy dinoszauruszként jött végig a templomon: végig morgott és hörgött.

9.

Az esküvőm reggelén elhatároztam, hogy kicsit megigazítom a szemöldökömet. Véletlenül fordítva tettem be a pengéket, és az egyik szemöldökömet tejesen leborotváltam. Szemceruzával festettem újra.

10.

Amikor megkapod az esküvői képeket, köztük ezt, a fiadról:

11.

A kislányom és egy barátunk kisfia, Kristóf voltak a gyűrűhordók. A kislányom félbeszakította a ceremóniát és felkiáltott: "Mama, és most rögtön hozzámegyek Kristófhoz!"

További vicces képek esküvőn unatkozó, rosszalkodó stb. gyerekekről: