Az esküvő, amin a gyűrűhordó kutyák elhálták a nászt - 10+1 vicces lagzibaki

Az esküvő, amin a gyűrűhordó kutyák elhálták a nászt - 10+1 vicces lagzibaki
Forrás: Pexels-Pixabay

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nagyon örülünk, hogy ezek az esküvői fiaskók nem velünk történtek meg.

A Bored Panda több száz vicces esküvői sztorit gyűjtött össze, amelyek között hátborzongatóak is akadnak. Ezek közül szemezgettünk:

1.

A négyéves virágszóró kislány elfelejtette, mit is ünneplünk, és végig a „Boldog szülinapot!” című dalt énekelte.

2.

Az unokatestvéreméknek gyönyörű kerti esküvőjük volt. A vőlegény zavarában egy picit nehezen mondta ki az igent. Ráadásul pont akkor szállt rá az arcára egy szúnyog, amit a menyasszony lecsapott. A vendégek persze nem látták a szúnyogot. Csak a pofont.

3.

Harminc évvel ezelőtt a nagy napon az apám sikeresen bezárta magát a hivatal mosdójába, és csak öt perccel a ceremónia előtt sikerült kiszabadulnia. Még épp időben.

4.

Az eskütételkor zavaromban a feleségem nevét mondtam a sajátom helyett.

Olvasd el ezt is:

5.

A nagymamámat én vezettem a helyére az unokatestvérem esküvőjén. A mama hangosan suttogva megjegyezte:

Milyen kár, hogy Mariann soha nem fog férjhez menni.

Én vagyok Mariann.

6.

A menyasszony és a vőlegény kutyái voltak a gyűrűhordók. Milyen édes ötlet! - gondoltuk először. De meggondoltuk magunkat, amikor félúton a kutyák… hm … megpecsételték a saját párkapcsolatukat.

7.

Azt hittem, egyértelmű, hogy nekem kell elkapom a csokrot. Meg kellett verekednem érte egy tízévessel, de miután azt kiabáltam: „Légyszi, én 24 vagyok!”, végül átengedtem neki, arra gondolván, hogy úgyis lehet, hogy tényleg ő megy férjhez előbb. Végül az anyukája rávette, hogy adja oda nekem.

8.

Az ötéves gyűrűhordó unokaöcsém úgy vezette le a stresszt, hogy dinoszauruszként jött végig a templomon: végig morgott és hörgött.

9.

Az esküvőm reggelén elhatároztam, hogy kicsit megigazítom a szemöldökömet. Véletlenül fordítva tettem be a pengéket, és az egyik szemöldökömet tejesen leborotváltam. Szemceruzával festettem újra.

10.

Amikor megkapod az esküvői képeket, köztük ezt, a fiadról:

11.

A kislányom és egy barátunk kisfia, Kristóf voltak a gyűrűhordók. A kislányom félbeszakította a ceremóniát és felkiáltott: "Mama, és most rögtön hozzámegyek Kristófhoz!"

További vicces képek esküvőn unatkozó, rosszalkodó stb. gyerekekről:

Nézd meg a galériánkat>17 kép
Ezeknek a gyerekeknek nem volt annyira fontos az esküvőd, mint neked
Tovább olvasok
Kép
Drogok és médiumok – egykori CIA-kísérletek az agyunk manipulálására

Megvan a filmekből ismert jelenet, amikor a kém vagy bérgyilkos nem is tudja magáról, hogy az, de kap egy bizonyos jelet – mondjuk egy jelszót –, amitől hirtelen tudatossá válik számára a feladata? Szürreálisnak tűnik, ugye? A CIA szerint korántsem.

Kép
A maszk és a távolságtartás hatására ezerszer kisebb lesz a vírusterhelés

Egy friss olasz tanulmány jelentkezett ezzel a radikális állítással és az is olvasható benne, hogy a tünetek is kevésbé súlyosak, ha mindenki betartja a Covid elleni védekezés alapvető szabályait.

Kép
Újra együtt a Doktor Szöszi színészgárdája: Selma Blair is csatlakozott a nosztalgiázáshoz

A 2000-es évek egyik nagy kedvence minden kétséget kizáróan a Doktor Szöszi című film volt.

Kép
35 éve halt meg rejtélyes módon Bódy Gábor

A magyar filmművészet legrejtélyesebb sorsú rendezője korszakos műveket készített, s miközben igazi fenegyerekként tartották számon, szorgalmasan jelentett társairól a hatalomnak. Öngyilkos lett vagy megölték? 35 éve halt meg Bódy Gábor.

Kép
„Előttem van, ahogy szülés után guggolgatok a János Kórház folyosóján, mert annyira hiányzott a mozgás”

Kulcsár Vajda Enikő mozgást addict. Ezt nem én mondom róla, ezt ő mondja magáról. Naponta ugyanis több órát is mozog és mozgott, még a várandósságai utolsó napjaiban is. De teljesen normális és természetes módon az, hogy két gyermeket kihordott, az ő testét is megváltoztatta. A különbség közte és mondjuk (khm…) köztem viszont az, hogy ő ebbe nem törődött bele. Beleásta magát a témába, hogy is lehet a szülés utáni testet regenerálni, formálni és ma két gyermeke mellett már hivatásaként segít személyesen és online kurzusaival is nők százainak – ha nem ezreinek –, hogy mindenki boldog lehessen anyaként is a testével. Ez az ő projektje: az Anyatest Projekt.

Kép
Pozitív lett a koronavírus-tesztem: elmesélem, miért örültem neki

Nem őrültem meg, természetesen nem voltam boldog, hogy elkaptam a fertőzést. Elmondom, hogy volt.

Kép
Öt szuper kirándulóhely (nem csak) az őszi szünetre

Nincs jobb program az őszi szünetben, mint az újabb és újabb természeti csodák felfedezése, ami minden korosztály számára óriási élmény lehet.

Kép
Integrált kirekesztés – avagy mire nevel az oktatás?

Zoltán annak idején egy kertvárosi iskolában dolgozott, ahonnan néhány év után eljött. Megkérdeztük, miért, és talán túlságosan is részletes választ kaptunk tőle.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem