10 romantikus gesztus, amivel kimutathatod a szerelmedet

Borítókép: 10 romantikus gesztus, amivel kimutathatod a szerelmedet Forrás: Getty Images
Itt a bekuckózós, esős, ködös ősz, amikor talán még jobban esik egy kis extra törődés, lélek-simogatás. Sem konyhaművésznek, sem lepedőabrokatának nem kell lenned, ahhoz, hogy kifejezd, mennyire fontos neked a másik. A becéző, kedveskedő szavaknál mindig többet számít a tett. Tippjeinkkel segítünk.

Összeszedtük, melyek azok a romantikus gesztusok, amikkel kimutathatod a szerelmedet a párodnak. Íme!

Meglepetés!

Lepd meg szerelmedet azzal, amit szeret. Nem minden alkalommal, de egy-egy sima bevásárlás érjen néha úgy véget, hogy beugrasz még a cukrászdába, ha a párod édesszájú, vagy landol egy sushi-tál a kosaradban, ha éppen halimádó, esetleg veszel neki más apróságot, amiről tudod, hogy szereti és örülni fog neki.

Ma te választasz filmet!

Kedves gesztus, és ha már ennyire jó fej a párunk, akkor mi nők ne egy csöpögős limonádét, a férfiak pedig ne egy véres akciót válasszunk, válasszanak, hanem legyen olyan alkotás, ami nagy eséllyel mindkét félnek tetszeni fog.

Megmasszírozlak!

Ki ne szeretné, ha egy fárasztó nap után az elgémberedett tagjait két erős kéz kezelésbe venné és végre igazán ellazulhatna testileg-lelkileg?!

Simogatni őt filmezés/sorozatnézés közben

Lehet, hogy a haját, lehet, hogy az arcát, a hátát vagy épp az alkarját szereti, ha megérinted, simogatod. Csak ne hagyd abba fél perc után!

A további ötleteket - mi mindennel kényeztetheted még a párodat - ide kattintva olvashatod!

Galériánkban olyan gesztusokat gyűjtöttünk össze, amiknek minden nő biztosan örül!