10 pillanat, amikor Cambridge hercegnéje pont ugyanolyan anya, mint mi magunk

Borítókép: 10 pillanat, amikor Cambridge hercegnéje pont ugyanolyan anya, mint mi magunk Forrás: Getty Images
Kate Middleton nagy valószínűséggel egyszer királyné lesz, ám bármilyen ranggal is rendelkezzék, ő ugyanolyan nő, mint mi: három gyermekét maga látja el és nem esik nehezére egy csilli-villi ruhában sem csípőjére ültetni egyik-másik gyermekét.

Gyakran hajlamosak vagyunk egy vélt gondolat alapján megítélni embereket, helyzeteket. A királyi családdal kapcsolatban is sokan gondolhatják, hogy személyzet hada látja el a család életét, feladataik nem olyan hétköznapiak, mint amilyen a miénk. Nos, lássuk be helyénvaló részben ez az elképzelés. A Netflixen 4 évadon át futó The Crown- A korona sorozatból állítólag közel hasonló képet kapunk a család életéről, mint ami a valóság. Igaz a királyi család jókat szórakozik a történeteken, de számos valóságtartalommal bír a sorozat.

Valóban népes személyzet szolgálja Erzsébet királynő családját és életük számunkra ismertebb része - Diana kora - csak most, az 5. évadban fog igazán kibontakozni. Katalin hercegné még a kanyarban sincs a sorozat tekintetében. Ellenben ő és Vilmos herceg életét, a közösségi oldalakról ismerhetjük meg.

És bizony szép számmál látni róluk fotókat, videókat; olyanokat is, amik intimebb pillanatokat, kevésbé királyi élethez passzoló helyzeteket rögzítenek. Katalinnak nincsenek gyökerei a királyi családból. Nem voltak dadái és ő sem gondolja, hogy egynél több segítségre lenne szüksége. Néhai anyósa, Diana hagyatékát megőrizve, ő is fontosak tartja, hogy gyerekei mellett sokat legyen és aktívan töltse el velük az időt.

Galériánkban Katalin hétköznapibb, Cambridge hercegnéje címet hátrahagyó pillanatait lesheted meg!