Rémálmaid lesznek a világ első pornórajzfilmjétől

szex,pornó,pornórajzfilm Forrás: Eveready Harton
A világ legnagyobb és talán legegyügyübb péniszét bekapdosó punci – mindez fekete-fehérben a világtörténelem egyik első rajzfilmpornójában, az “Eveready Harton in Buried Treasure“-ben.

A szexsuli.hu cikke.

Ha a címre klikkeltek, akkor meg tudjátok nézni, de készüljetek, mert 1928-ban egy sima rajzfilm is para volt, szóval a pornóverzió is az. A kedves kis szexelő állatkák illetve az ő bevonásuk teszi igazán szörnyűvé az egészet. A Wikipédia szerint ezt a hat és fél perces animációt három amerikai stúdió csinálta közösen egy privát partira, de egy másik verzió szerint Kubában fejezték be.

A rajzfilm mellé hoztam párat a világ első pornófilmjeiből is. Az első némafilm, A vonat érkezése 1896-os, nyilván az első pornópróbálkozások is azonnal elkészültek, és még ugyanabban az évben megcsinálták Franciaországban a ‘Le Coucher de la Mariée’-t vagyis “Eljött a lefekvés ideje a menyasszony számára”. Az eredetileg 7 perces filmből csak másfél perc maradt meg – valószínűleg a korabeli pornónézők ezt a másfél percet biztosan előrepörgették volna, ha tehetik – a menyasszonyról lekerül a kabátkája, és a férjnek még újságolvasásra is jut ideje.

“A film demonstrálja, hogy a bestiális vágy nem civilizált ember számára való”- írták a korabeli kritikák a szintén 1896-os “A csók” című mozifilmről, amiben John Rice és May Irwin 18 másodpercig csókoloznak. Manapság erre már az óvodások sem kapnák fel a fejüket, de akkor totál erotiknak számított: ez volt az első nagy közönség számára lejátszott felvétel arról, hogy két ember összeteszi a száját.

A videót és a cikk további részét, a linkre kattintva találod.

22 dolog, ami csak a pornófilmekben igaz a nőkre