Szerinted zseni? Ez az anyuka megoldotta, hogy ne kelljen felkelnie éjszaka a babájához

Borítókép: Szerinted zseni? Ez az anyuka megoldotta, hogy ne kelljen felkelnie éjszaka a babájához Forrás: boredpanda.com
Ti bevetnétek ezt a trükköt otthon?

Nem valószínű, hogy sokatoknak be kéne mutatni, milyen is hónapokon keresztül kizárólag megszakításokkal "átaludni" az éjszakát. Vagy mondjuk inkább úgy, hogy túlélni? Az első néhány hónap minden szülőnek húzós időszak, még akkor is, ha már nem kezdő párosról van szó. Hiszen ahány gyermek, annyi szokás, nem igaz?

A történetben szereplő kislány például, - édesanyja elmondása szerint-, csakis és kizárólag egy dolog miatt ébred fel éjszakánként: ez pedig nem más, mint hogy a cumi kiesik a szájából.

Napközben nem egy nagy cumi-barát, de éjjel minden bizonnyal megnyugtatja, így mindig azzal együtt fektetem le.
meséli a 8 hónapos csöppség édesanyja, Laura.

Tehát Laura egyszer csak rájött, hogy kizárólag a cumi elvesztése miatt megy az esti sírdogálás, így kieszelt egy rafinált tervet:

Forrás: boredpanda.com
3 hónapos kora óta 10 cumit teszek az ágyába, így igen kevés az esély arra, hogy éjjel tapogatva ne találjon rá legalább egyre, ha kiesett volna a szájából. Eddig 99%-os a siker.
mondja Laura.

Mióta az interneten terjed a történet, természetesen számos szülő reagált rá a világ minden részéről. Sokan istenítik az anyukát és nem értik, hogy ez nekik hogy nem jutott eddig eszükbe; mások viszont nem értenek egyet már önmagában a cumi használattal sem.

Te mit gondolsz erről a kis szülői trükkről? Te bevetnéd a gyerekednél?