Irány Zalakaros… irány a Hotel Karos Spa!

Borítókép: Irány Zalakaros… irány a Hotel Karos Spa!
Úgy gondoltátok idén inkább egy hazai nyaralást szerveztek, melyhez nem kell annyit utaznotok? Megismernétek hazánk szépségeit, természeti csodáit, látványosságait? Hetek óta töritek a fejetek, hová is menjetek nyaralni? Nem kell tovább gondolkoznotok! Titeket is vár a legvirágosabb kisváros, Zalakaros, na meg persze kedvenc családbarát-wellness szállodája: a Hotel Karos Spa! Kényelmes szobák, finom ételek, óriási wellness birodalom és persze kitűnő programok!

Ám a Karos Spa még tovább fokozza az élményt! Íme, hát a nyár fő attrakciója: a Gémklub Társasjáték Játszóház… ahol igazán összehozzák az egész családot egy nagy vidám játékra! Kipróbálhatjátok az örök kedvenc és persze a legtrendibb, legklasszabb társasjátékokat játékmesterek segítségével! Ha pedig megvolt a játék… jöhet a Kaland és a Kihívás! Különleges élmények, meglepő feladványok, fantasztikus megfejtések… Mindezek a Karos Spa Szabadulószobákban!

Ezen felül a legkisebbnek idén egy szuper meglepetés játszóházzal készültünk, ahol szakképzett óvó nénik gondoskodnak a jókedvről. Sőt, profi animátor csapatunk is akcióba lendül, lesz itt minden, mi móka és remek szórakozás!

De a Karos Spa azért már előre is gondolkodott.. az október 23-ai hosszú hétévégén együtt emlékezünk a forradalom hőseire Bodrogi Gyulával. Az őszi szünetben pedig az űrutazásé lesz a főszerep, ellátogat a szállodába Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós. Egy különleges zenés műsorral készül a gyerkőcöknek a Kifli Zenekar, valamint elvarázsol minket Kiss Balázs bűvész a Corodini országos bűvészbajnokság I. helyezettje.

Ha tehát nem akarod kihagyni Te sem életed legjobb vakációját, ne habozz, foglalj most, hisz a Karos Spa-ban minden perc csupa élmény, mosoly és kikapcsolódás…