Webáruház, ahol mindig minimum 16%-al olcsóbban vásárolhatsz!

Borítókép: Webáruház, ahol mindig minimum 16%-al olcsóbban vásárolhatsz!
Nehéz olyan helyet találni, ahol egyszerre elérhetőek a vasárnapi ebédek támogatója, a jó szakácskönyv, a gyermekeknek este megnyugvást adó mesekönyv, izgalmas krimi és sci-fi egyvelegek és az esős napokon előkerülő romantikus regények.

A Book24 online könyváruház rengeteg kategóriával és állandó, minimum 16%-os kedvezménnyel várja az olvasni vágyókat. Megrendelés után, akár másnapra történő kiszállítással könnyítik meg a könyvek szerelmeseinek hétköznapjait, akik csomagjaikat ingyenesen vehetik át a honlapon megjelölt csomagátvételi pontokon, de 7990 Ft feletti vásárlás esetén a Book24 ingyen házhozszállítást is biztosít Magyarország egész területén.

Azon vásárlóknak, akik esetleg bajban vannak azzal, hogy milyen címre rendeljék a könyveket, vagy otthon lesznek-e, ha megérkezik a futár, megoldást nyújtanak a Book24 könyvautomatái, melyek ingyenes csomagátvételi pontnak is minősülnek. Jelen pillanatban négy helyszínen, a budaörsi Auchan-nál, a Fogarasi úti TESCO-nál, illetve a Corvin Plázában és az Aréna Plázában találhatóak meg ezek a különleges automaták. Ha esetleg nincs ideje interneten keresztül utánanézni, megrendelni a kiszemelt könyvet, a Book24 automaták folyamatosan frissülő kínálatából állandó, 24%-os kedvezménnyel, helyszínen választhat az éppen aktuális sikerkönyvekből.

Azon vásárlókat, akik válogatás közben szívesen olvasnak bele egy-egy műbe, szeretik megtapintani a borítást és érezni azt a bizonyos új könyv illatot, a Mammut I. Bevásárlóközpont földszintjén 24% kedvezménnyel várja a Book24 Könyvkuckó. A mozgólépcső békés zúgása alatt jól felkészült munkatársak segítik a vágyott könyv megtalálását.

Bővebb információért keresse fel bizalommal a Book24.hu oldalát! Várjuk szeretettel!