Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Borítókép: Volkswagen-találkozó a Hungaroringen
Szeptember 27-én Volkswagenek lepik el a Hungaroring aszfaltját: az évről-évre növekvő számú érdeklődőt vonzó találkozó idén a Golfok mellett a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado tulajdonosok előtt is megnyitotta kapuit.


Az esemény központi helyszínét a Paddock rész adja, ahol az ország legszebb Golf modelljei sorakoznak majd. Emellett számos program és különleges autó, - többek között az 503 lóerős GTI Vision Roadster, vagy az 1957-től 2013-ig, Brazíliában gyártott Volkswagen T2 sorozat utolsó, 1200 példányos "Last Edition" kiadásának 1200. darabja -, várja az érdeklődőket az egész nap során. A Volkswagen a Magyar Postával karöltve az idei Volkswagen-találkozón Guinness-rekordot készül megdönteni, a több ezer autót megmozgató eseményen a kiválasztott kategória nem a gépkocsikhoz fűződik majd, hanem a Magyar Posta segítségével "Az egy helyről feladott legtöbb képeslap" eddigi világrekordját szeretnék felülmúlni.

Volkswagen találkozó


Délután a Bëlga gondoskodik a jó hangulatról, utána bográcsozás, tábortűz, gitár, igazi "woodstocki" hangulat zárja a rendezvényt a Doors Emlékzenekar & Joe Cocker Coverband közreműködésével a Transporter Hippifaluban. Az előre regisztrálóknak arra is lehetőségük nyílik, hogy a Hungaroring területén felhúzott ideiglenes kempingben aludjanak kedvencük fedélzetén vagy sátorban. A hagyományokhoz hűen az idei találkozón is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos egy III-as Golfot vihet haza, a Volkswagen Golf 40 éves jubileumának köszönhetően mindössze 40 forintért.

Volkswagen találkozó


Helyszín: Mogyoród, Hungaroring
Időpont: 2014. szeptember 27.
Nyitás: 10:00 órakor
Jegyár: 300 Ft

Programlehetőségek:


  • Vezetéstechnikai program
  • Off-road élménytúra
  • Gokart verseny
  • Távirányítás modellautók, helikopterek
  • Ingyenes autóátvizsgálás
  • Női és gyermekprogramok
  • Közlekedési park

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu és a www.transporter-talalkozo.hu holnapokon, a Volkswagen Magyarország Facebook vagy a Volkswagen-találkozó esemény oldalán található.