Világsztárok, akik úgy imádják a jó borokat, mint mi

bor,sztárok
Akárcsak mi magunk, a legnevesebb filmszínészek, zenészek, világsztárok is legalább annyira szeretik a jó borokat, mint mi. Vannak közöttük megfontoltabb, ínyenc fogyasztók, ahogy mértéktelenebb, hedonista életszemlélettel rendelkező egyének is.

Akárhogy is nézzük, a jó bor igazi kincs, amely a szürke hétköznapokat ugyanannyira fel tudja dobni, mint a már alapvetően is emelkedett hangulatú baráti összejöveteleket. A világsztárok is csak emberek, ők is szeretik a jobb napokat egy jó pohár fehérborral megünnepelni, ahogyan a borúsabb időkben is szívesen töltenek maguknak egy pohár isteni nedűt. Lássuk hát a legnagyobb világsztárokat, akik legalább annyira imádják a jó borokat, mint mi.

1. A Beyoncé-Jay Z házaspár sosem tagadta meg magától a földi javakat, jó ízzel élvezik az életet. Nincs ez másképp egy közös, hétköznapinak mondható randi esetében sem.

2. Victoria és David Beckham legidősebb porontya viszonylag hamar megtanulta az intelligens, mértékletes borfogyasztás alapvető elveit. Mivel Brooklyn híres szüleit gyakran elkíséri közösségi eseményekre – úgy, mint divatbemutatók, sajtóesemények vagy focimeccsek –, gyorsan ráérzett a dolog szépségére.

Szeretnéd tudni, ki a többi borimádó híresség?
Akkor kattints IDE!