Nálunk már nem is igazi az ünnep vicces karácsonyi idézetek nélkül! Íme 10 újabb aranyköpés

vicces karácsony,advent,vicces,karácsony,idézet,mantra,aranyköpés Forrás: Getty Images
Közeleg a karácsony, ami azt jelenti, hogy egy sor reményteli, vidám, szomorú, zsúfolt, magányos, meghitt, stresszes nap áll előttünk. Egyik se múlhat el röhögés nélkül.

Jó néhány karácsonyi idézetgyűjteményt készítettünk már – lejjebb görgetve egy kattintással el is érheted őket –, de sose fogjuk elfelejteni az első vicces adventi idézetek egyikét, ami elénk került:

Az idézet szerzője egy amerikai humorista, aki évtizedeken át rendszeresen írt hasonlóan vicces tárcákat a Miami Heraldnak. Ez az idézet, amelyet azóta gyakran megosztanak a közösségi oldalakon (olykor mi is így teszünk), az egyik ilyen tárca első bekezdése. Mivel Dave Barry minden évben megírta sajátos nézeteit az ünnepi időszakról, egy másik tárcájából is alkalmunk van idézni:

Ismét elérkezett az ünnepi szezon, ez a nagyon különleges szakasza az évnek, amikor szeretteinkkel együtt újraéljük az évszázados hagyományokat, amilyen például a parkolóhely keresése a plázában. Mi rendszerint családostul körözünk a parkolóban egészen addig, amíg meg nem látunk egy vásárlót távozni a plázából. Ekkor követni kezdjük, nagyjából ugyanabban a szellemben, mint a Napkeleti Bölcsek, akik kétezer évvel ezelőtt egy csillag követésére indultak és nem is hagyták abba heteken át, amíg az el nem vezette őket egy üres parkolóhelyig.
Dave Barry

Ez az idézet túl hosszúnak bizonyult ahhoz, hogy olvasható betűméretben ráférjen egy képfájlra, de azért juszt is ebben a szellemben készítettük el idei karácsonyi idézetgyűjteményünket. Fogyasszátok egészséggel!

Az összeállításban közreműködött Hámori Zsófia.

Még több vicces karácsonyi idézet: